MSI Pro MP221 21.5 monitör masaya düştü ve görüntü bozuldu

Arkadaşlar merhaba, monitörü yanlışlıkla masaya düştü ve sağ tarafta çizgi falan oluştu. Üç ay falan olmuştu satın alalı, garantiye göndersem ne kadar ücret ister? Yardım edebilir misiniz?

Monitör Linki.

Monitörü kapatıp güç ve bağlantı kablolarını çıkarıp tekrar deneyin düzelmezse garantiye yollasanız bile kullanıcı hatası olur.

Monitörü kapatıp güç ve bağlantı kablolarını çıkarıp tekrar deneyin düzelmezse garantiye yollasanız bile kullanıcı hatası olur.
Hocam zaten benim hatam, ben düşürdüm monitörü. Acaba ne kadar fiyat isterler ve ne kadar zaman içinde gelir, Bir bilginiz var mı?
En az 250 liralık masrafı var gibi duruyor. Siz çözemezsiniz, en iyisi garantiye göndermek.
Hocam fiyat çok problem değil, acaba ne kadar sürer. Bir bilginiz var mı? (Ortalama olarak soruyorum.)

Hocam zaten benim hatam, ben düşürdüm monitörü. Acaba ne kadar fiyat isterler ve ne kadar zaman içinde gelir, Bir bilginiz var mı?

Yani panel değişmek zorunda en az 350-400e patlayabilir yıllar önceki monitörümün paneli bile 300TL civarı yani verdiğim fiyat normal ve süre olarak ne zaman gelir bir tahminim yok yoğunluğa bağlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…