MSI Pro MP223 2. monitör olarak alınır mı?

Quitahditale

Hectopat
2. bir monitör almak istiyordum ve bu monitörü gördüm. Sizce iyi midir? Amacım oyun oynamak falan değil. Film veya dizi izlemek ya da yanda mesajlaşmak.

Elimde aynı monitor var yeğenime aldım uygun diye. Şunu diyebilirim ki 24 inç yanında çok düşük kalıyor ayrıyeten benim gibi ayarlanabilir yüksekliğe alıştıysan ve monitörü yüksekte kullanıyorsan monitör alçak duruyor. Ayrıyeten Gigabyte G24F-2 kullanıyorum ana monitör olarak 1080p 180Hz 24 inç ve ayarlanabilir yükseklik, bunun yanında renkleri epey soluk ve 180 Hz kullanan birisi olarak 100Hz bile hafif kasıyor olarak geliyor ama bunlar dışında yüksekliği ve rengi dert etmiyorsan alınır.

Hocam o tür şeylere hiç girmiyorum açıkçası. Dediğim gibi sadece mesajlaşmak ve yanda film bir şeyler izlemek için.

Hocam merhaba aynı monitör bendede var güç tuşüna bastığında kapanıyor monitör biraz bekledikten sorna tuşa basınca tekrar açılmıyor anca güç kablosunu çıkardıktan sorna açılıyor sizdede öylemi acaba

Olmadı hocam bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…