MSI Pro MP225 alınır mı?

Bu bütçede alınır başka bir şey yok zaten ama VA panel ghosting olabilir. Bende MP 2412 aldım ghosting var iade ile uğraşmadım.
Hocam ilgili monitör VA değil, IPS olarak gözüküyor. Yanlış mı? Ben de almayı düşünüyorum bu arada. Incehesap güvenilir midir? Diğer sitelerden çok daha ucuza veriyor ürünü. Monitör sorunlu olabilir mi yoksa bu indirime güvenebilir miyiz? Teşekkürler.

Hocam ilgili monitör VA değil, IPS olarak gözüküyor. Yanlış mı? Ben de almayı düşünüyorum bu arada. Incehesap güvenilir midir? Diğer sitelerden çok daha ucuza veriyor ürünü. Monitör sorunlu olabilir mi yoksa bu indirime güvenebilir miyiz? Teşekkürler.
Hocam 223 modeli ile karıştırmışım kusura bakmayın. Bu monitör ile ilgili bir fikrim yok ama bu fiyata çok bişey beklememek lazım

Monitörü aldın mı? Yan ekran olarak almayı düşünüyorum bende, aldıysan memnun musun?

Bu monitörü aldım hocam memnunum.

Monitörü aldın mı? Yan ekran olarak almayı düşünüyorum bende, aldıysan memnun musun?

Bütçenizi verirseniz monitör önerebilirim

Bütçenizi verirseniz monitör önerebilirim.

Güle güle kullan hocam. Anti-glare ekran olmadığı için benim işimi görmüyor :/

Bütçenizi verirseniz monitör önerebilirim.

3.000 civarında bütçem 21 veya 22 inc monitör arıyorum IPS ve anti-glare ekran istiyorum.

Teşekkür ederim hocam:) isterseniz yeni konu açın diğer arkadaşlarda yardımcı olur.

3.000 civarında bütçem 21 veya 22 inc monitör arıyorum IPS ve anti-glare ekran istiyorum.

21 22 inc neden istiyorsunuz hocam 23.8 inç aldım ben memnunum arada bayağı fark varmıs cidden https://www.akakce.com/monitor/en-u...full-hd-100-hz-oyuncu-u-fiyati,714959828.htmlsuna bir bakabilirsiniz.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam:) isterseniz yeni konu açın diğer arkadaşlarda yardımcı olur.

21 22 inc neden istiyorsunuz hocam 23.8 inç aldım ben memnunum arada bayağı fark varmıs cidden https://www.akakce.com/monitor/en-u...full-hd-100-hz-oyuncu-u-fiyati,714959828.htmlsuna bir bakabilirsiniz.

Çünkü yan ekran olarak kullanacağım. Bu yüzden masamda fazla yer kaplamasını istemiyorum. Ana monitörüm zaten 27 inc 2K bir monitör.

Önerdiğin monitör güzelmiş 21-22 inc olanı varsa alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı