MSI Pro MP225v alınır mı?

Onun haricinde bu fiyata söylediğim monitör alınır mı sizce
2 kere aynı şeyi yazmışım.
O iki MSI monitör bayağı kötü. Ghosting ve overshoot çok fazla. Bütçeniz 4 bin TL'e çıkar mı?
Bu iki monitör bayağı kötü. Ghosting ve overshoot çok fazla. Bütçe 4 bin TL civarlarına çıkar mı?
Bu arada bence dizüstü bilgisayar ekranından devam edin. Ekran kartınız desteklemediğinden monitörünüz yine 60 Hz olacak yeni monitöre geçmenin hiçbir anlamı kalmayacak.

Bu arada öyle ömürlük bir şey düşünmüyorum. Şu anda Cloud servislerden oynuyorum ve derslerden kalan zamanda günde 2-3 saat ayırabilirim sadece. Onda da laptopta 60 Hertz ve 20 ms gecikmeyle pikselleri sayarak oynamaktansa en azından 100 Hz 1 ms güzel görüntü veren bir ekranda oynamak istiyorum. Bilgisayarı değiştirince çok daha iyisini alıp şimdi aldığımı yan ekran olarak kullanırım diye düşünüyorum.

Hocam Cloud'dan oynuyorum ekran kartı beni etkilemiyor.

Hocam Cloud üzerinden oynadığım için görüntü bana başka bir bilgisayar üzerinden geliyor. Yani oyunu oynadığım sistem 100 FPS üzeri veriyor. Sadece benim monitörüm 60 Hz olduğu için ben 60 olarak görüyorum. Normal şartlarda dediğiniz doğru ama ben oyun oynamak için kendi ekran kartımı kullanmıyorum. Ki 60 Hz olsa bile önemli değil olay biraz da görüntü aslında. O yüzden değiştirmek istiyorum çoğunlukla.

Aşırı bir beklentim yok. Daha büyük ekran ve 12 yıllık laptop monitörüne kıyasla daha iyi bir görüntüyle idarelik bir şey almak istiyorum. Bana kalırsa bu monitör şartları sağlıyor gibi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı