Elektronik MSI Project Zero B650M 7802TL

Daha fazla  
MSI MAG pano M100R ve MSI project Zero B650M modellerinde vatanda çok güzel indirimler mevcut. Başka yerde bu fiyata göremedim.

Son düzenleme:
MSI MAG pano M100R ve MSI project Zero B650M modellerinde vatan da çok güzel indirimler mevcut. Başka yerde bu fiyata göremedim.

Şu Project Zero çok güzel neden direkt o şekilde üretmiyorlar ki üreticiler? Bir de ekran kartlarının kablosu niye önden? Arkadan yapsalar ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR5 modelini bulabildim ben. Muhtemelen DDR4 modeli yoktur. Bu girişlerin arkada olduğunu anakartlar hala yaygın değil.

Ben normal anakart sanmıştım soketlere falan hiç bakmadığımdan fark etmemişim çok güzel duruyorlar. İstesem de alabileceğim bir model değilmiş. Tomahawk'a veya ASUS TUF/ROG'a kaldık gene.

Kasanızdan dolayı mı alamıyorsunuz?

Evet ve cihazı yükselteceğim vakit AMD'ye mi geçeceğim yoksa Intel'den devammı edeceğim kararsız olduğumdan dolayı biraz da. H6 Flow almayı düşünüyorum kasa olarak eğer destekliyorsa bu anakartın güç girişlerini falan AM5 versiyonunu ilerleyen zamanlarda alabilirim sınırlı üretim değilse tabii.

MSI MAG pano M100R ve MSI project Zero B650M modellerinde vatanda çok güzel indirimler mevcut. Başka yerde bu fiyata göremedim.

Kasa sadece mATX, anakart da ters konektörlü, dikkat edin.

Evet ve cihazı yükselteceğim vakit AMD'ye mi geçeceğim yoksa Intel'den devammı edeceğim kararsız olduğumdan dolayı biraz da. H6 Flow almayı düşünüyorum kasa olarak eğer destekliyorsa bu anakartın güç girişlerini falan AM5 versiyonunu ilerleyen zamanlarda alabilirim sınırlı üretim değilse tabii.
H6 Flow sakın alma.

Kasa sadece mATX, anakart da ters konektörlü, dikkat edin.

H6 Flow sakın alma.

Neden almayayım konuma gelir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı