Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 6 Haziran 2023 #11 z1nag dedi: i5 10.nesil 3060 , o sizin dediginiz site guvenilir ise oradanda alabiliriz Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Daha önce alışverişim oldu birkaç kere. Attığım ürünü alın direkt. Fiyatının anlık olarak en iyisi.
z1nag dedi: i5 10.nesil 3060 , o sizin dediginiz site guvenilir ise oradanda alabiliriz Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Daha önce alışverişim oldu birkaç kere. Attığım ürünü alın direkt. Fiyatının anlık olarak en iyisi.
z1nag Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #12 ProximusTwo dedi: Bu forumda kimse size bilinmeyen bir siteden bir şey atmaz. Arkadaşın attığı modeli alabilirsiniz. İşlemcimi aldığım site. Gayet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayin bu forumda yeniyim cok bisey bilmiyorum Oreki dedi: Güvenilir. Daha önce alışverişim oldu birkaç kere. Attığım ürünü alın direkt. Fiyatının anlık olarak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Diğer parcalarla uyumludur değil mi ekran karti vb seylerde ASUS Prime B760M-K D4 5333MHz(OC) DDR4 soket ,elimde de bu anakart var.
ProximusTwo dedi: Bu forumda kimse size bilinmeyen bir siteden bir şey atmaz. Arkadaşın attığı modeli alabilirsiniz. İşlemcimi aldığım site. Gayet güvenilir. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayin bu forumda yeniyim cok bisey bilmiyorum Oreki dedi: Güvenilir. Daha önce alışverişim oldu birkaç kere. Attığım ürünü alın direkt. Fiyatının anlık olarak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Diğer parcalarla uyumludur değil mi ekran karti vb seylerde ASUS Prime B760M-K D4 5333MHz(OC) DDR4 soket ,elimde de bu anakart var.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 6 Haziran 2023 #13 z1nag dedi: Kusura bakmayın. Bu forumda yeniyim çok bişey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. z1nag dedi: Kusura bakmayin bu forumda yeniyim cok bisey bilmiyorum Diğer parcalarla uyumludur değil mi ekran karti vb seylerde ASUS Prime B760M-K D4 5333MHz(OC) DDR4 soket ,elimde de bu anakart var. Genişletmek için tıkla... Uyumludur evet.
z1nag dedi: Kusura bakmayın. Bu forumda yeniyim çok bişey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. z1nag dedi: Kusura bakmayin bu forumda yeniyim cok bisey bilmiyorum Diğer parcalarla uyumludur değil mi ekran karti vb seylerde ASUS Prime B760M-K D4 5333MHz(OC) DDR4 soket ,elimde de bu anakart var. Genişletmek için tıkla... Uyumludur evet.
Blacanka Decipat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.647 Çözümler 1 6 Haziran 2023 #14 z1nag dedi: MSI MPG A650bn 650W 80 Plus Bronze alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır gayet iyi model.
z1nag dedi: MSI MPG A650bn 650W 80 Plus Bronze alınır mı? Genişletmek için tıkla... Alınır gayet iyi model.
z1nag Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2023 #15 Oreki dedi: Güvenilir. Daha önce alışverişim oldu birkaç kere. Attığım ürünü alın direkt. Fiyatının anlık olarak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Yardiminiz icin teşekkürler PSU'yu aldim. Teknobiyotik'in mobil uygulamasindan aldim.
Oreki dedi: Güvenilir. Daha önce alışverişim oldu birkaç kere. Attığım ürünü alın direkt. Fiyatının anlık olarak en iyisi. Genişletmek için tıkla... Yardiminiz icin teşekkürler PSU'yu aldim. Teknobiyotik'in mobil uygulamasindan aldim.