KadirCinoglu Kilopat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2016 #1 Çok eskiden beri var olan ama çoğu kişinin bilmediğini düşünürek bu keşfimi sizinle paylaşıyorum. MSI üzerinden ortalama kaç Watt tüketim harcayacağınızı belirleyen bir uygulamadır. Uygulama tam şurada: MSI Türkiye Yararlanan kişiler konu altında yazarsa sevinirim. Veya site hakkında düşüncesi olanlar var ise tartışabiliriz. Maksat Sosyallemek. . Edit: Yeni çıkan ekran kartları listede henüz yok. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2016
Çok eskiden beri var olan ama çoğu kişinin bilmediğini düşünürek bu keşfimi sizinle paylaşıyorum. MSI üzerinden ortalama kaç Watt tüketim harcayacağınızı belirleyen bir uygulamadır. Uygulama tam şurada: MSI Türkiye Yararlanan kişiler konu altında yazarsa sevinirim. Veya site hakkında düşüncesi olanlar var ise tartışabiliriz. Maksat Sosyallemek. . Edit: Yeni çıkan ekran kartları listede henüz yok.
Ömer Özgenç Hectopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 295 14 Temmuz 2016 #2 CPU bölümünden Bayiyi AMD seçip İşlemci kısmından FX'i seçmeyi düşünüyordum ki o sekme bile yok. Cooler Master Power Supply Calculator Bu sitenin daha güvenilir ve detaylı olduğundan şüphem yok.
CPU bölümünden Bayiyi AMD seçip İşlemci kısmından FX'i seçmeyi düşünüyordum ki o sekme bile yok. Cooler Master Power Supply Calculator Bu sitenin daha güvenilir ve detaylı olduğundan şüphem yok.