Bu modeli birebir görmedim hocam. Ancak Pulse/Crosshair çoğu zaman kasası kaliteliydi. Bazı eski Pulse'ya da Katana benzer tasarımı uzaktan yakına benzerliği yok. Kapak alüminyum görünüyor geri kalan kısmı plastik alaşım sanırım. Çok fazla incelemesi yok gibi. Genelde İspanya tarafında gördüm. Bence her şekilde Katana /sword'dan çok daha kaliteli. MSI bazı kriterleri var. İlki batarya. Amiral seviyesinde 80wh düşük batarya varsa orta seviye üründür. Adaptör düşükse (i9 14900HX 200W adaptör koyulan geri zekalı sword gibi) uzak dur. Tgp 100W altıysa ve TDP 150 düşükse uzak dur. Katana sword çoğu zaman 80+25W. Bir oyunda GPU 80W çekse CPU performansı neyle ayakta kalacak? Bu ürünün TDP bence en az tahmini 150-160W. Ultra7 olduğu için biraz daha + - olabilir. Soğutma sistemi iyi görünüyor. Malzemeden çalıp bir fanı küçük falan değil (çoğu Katana sword küçük böyle) boş M.2 hazır yuvası var (yine Katana 2023 önce ağırlık yapsın diye metal koyan beyinsiz işleri var. Sonra MSI dilenip sana sürücü kızağı gönderiyor. Şimdi Katana hala aynı. )
Böyle detaylarla birlikte yarı fiyatına dehşet kaliteli görünüyor. En fazla ileride olması gereken şekilde %100 DCI-P3 2K panel değiştirir yola devam. Forumdan satın alan arkadaşlar var. İncelemeleri bekliyorum. Bakalım olacak mı?