MSI Pulse 16 AI C1VFKG-201xtr alınır mı?

guiL

Zeptopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
dostum selamlar bende bu bılgısayara bakıyordum fakat satıcı ebrr bılgısayar hakkında aşırı fazla olumsuz yorum var

ben bu urunu amazondan gamıng gen satıcısından 46k ya aldım kargoya verdıler şuan urunu beklıyorum sende oyle yapabılırsın. Cihaz guzel fakat bu fıyata alınabılecek daha fıyat performans urunler vardır ama ben bunu almak ıstedım.

Dostum selamlar bende bu bılgısayara bakıyordum fakat satıcı ebrr bılgısayar hakkında aşırı fazla olumsuz yorum var.
Ebrar'dan aldım :) N11 üzerinden şu anlık sağlam çalışıyor hocam.
@yesososo dostum profilden yazdığını cevaplayamıyorum sanırım yeni üye olduğum için,

Ben de 4060'lı olan bu modeli N11'de fiyatı bayağı uygunken almayı düşüyorum da cihazla ilgili deneyimlerini, oyunlarda aldığın FPS'leri paylaşabilir misin? Ölü piksel vs. çıktı mı?
Oyunlarda aldığın FPS'ler sürücüye, arka planda açık olan uygulamalara göre değişir tabi hocam. O yüzden o konuda fikir belirtmeyim fakat, 3 modu bulunuyor. Perfomans, Sessiz ve Dengeli. Otomatik saat hızını arttırıyor, fan hızını, fan sesini ona göre ayarlıyor. Açıkçası gece kuşu olduğumdan geceleri sessiz mod'ta çalıştırırdım, ona rağmen aşırı sıcaklıklar ya da düşük performans gibi şikayetlerim olmadı. Oyunlarda 70 dereceyi geçmedi, 55 60 derecelerdeydi. İstanbul 20c'yken.

Tavsiye ederim, özellikle kasa kalitesi, malzeme kalitesi, fan ve sıcaklık konusunda güzel cihazdır.

Ebrar'dan aldım :) N11 üzerinden şu anlık sağlam çalışıyor hocam.

Oyunlarda aldığın FPS'ler sürücüye, arka planda açık olan uygulamalara göre değişir tabi hocam. O yüzden o konuda fikir belirtmeyim fakat, 3 modu bulunuyor. Perfomans, Sessiz ve Dengeli. Otomatik saat hızını arttırıyor, fan hızını, fan sesini ona göre ayarlıyor. Açıkçası gece kuşu olduğumdan geceleri sessiz mod'ta çalıştırırdım, ona rağmen aşırı sıcaklıklar ya da düşük performans gibi şikayetlerim olmadı. Oyunlarda 70 dereceyi geçmedi, 55 60 derecelerdeydi. İstanbul 20c'yken.

Tavsiye ederim, özellikle kasa kalitesi, malzeme kalitesi, fan ve sıcaklık konusunda güzel cihazdır.
Iyi yapmışsınız hocam ben garanti olsun diye 1000 fazla verdim 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı