Oyun oynayabileceğim, edit yapabileceğim ve Unreal Engine kullanabileceğim bir RTX 4060 ekran kartlı laptop arıyorum. MSI Pulse 16 AI beni üzer mi? Acer ve Victus önermezseniz güzel olur çünkü onlar yerine bunu almakta kararlıyım. Bütçe 49k civarı. Şimdiden teşekkür ederim.
Oyun oynayabileceğim, edit yapabileceğim ve Unreal Engine kullanabileceğim bir RTX 4060 ekran kartlı laptop arıyorum. MSI Pulse 16 AI beni üzer mi? Acer ve Victus önermezseniz güzel olur çünkü onlar yerine bunu almakta kararlıyım. Bütçe 49k civarı. Şimdiden teşekkür ederim.
Katana rezil bir kasaya sahip hocam. Deli gibi isiniyor ayriyrten sogutma sistemi kotu, onermiyoruz. Bu butcelerde MSI genel anlamda alinmaz. Pulse model istisna ama suanki fiyati fazla. Ust segmentte farkini ortaya koyuyor MSI. Bu butcedeki cihazlarinda logoya para veriyorsunuz.
Katana rezil bir kasaya sahip hocam. Deli gibi isiniyor ayriyrten sogutma sistemi kotu, onermiyoruz. Bu butcelerde MSI genel anlamda alinmaz. Pulse model istisna ama şu anki fiyati fazla. Ust segmentte farkini ortaya koyuyor MSI. Bu butcedeki cihazlarinda logoya para veriyorsunuz.