MSI Pulse 16 AI C1VFKG Windows 10 açılınca gelen komut dizisi hatası için ne yapılabilir?

Emre Doğukan

Hectopat
Yer
Kayseri
Öncelikle herkese iyi akşamlar, kuzenimin bilgisayarına ve benim bilgisayarıma Windows 10 kurmuştuk. Ben güncellemeleri yapıp yeniden başlatınca komut dizimi hatası aldım, daha sonrasında birkaç program düzgün çalışmayınca tekrardan format atmıştım. Bu nedenle bendeki hataların resmi eski sistemde kaldı.

Kuzenimin bilgisayarında ise ilk seferde aynı şekilde komut dizimi hatası geldi ve daha sonra bazı sürücüleri doğru yükleyemediği için o da tekrardan format attı fakat onda tekrardan komut dizimi hatası geldi. Hata login.live ile ilgili sanırsam, Microsoft'un bir programı veya Outlook'la ilgili bir sorun.

Resimleri aşağıya bırakıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Kuzenimin bilgisayarı: MSI Pulse 16 AI C1VFKG.

Windows 10'u 22H2 sürümüne güncelleyelim. Microsoft'un sitesinden “WebView2 Runtime” indirip kuralım.

Devamında Denetim Masası > Programlar > Windows özelliklerini aç/kapat kısmından “Internet Explorer 11” seçeneğini etkinleştirin, ardından bilgisayarı yeniden başlatalım.

login.live.com gibi Microsoft oturum sayfalarının güncel web kodlarını desteklemesini sağlayıp hatayı kaldıracağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…