MSI Pulse 16 AI laptopa Windows 11 kurarken "seçilen diskte bir MBR bölüm tablosu var" hatası

yusufcelebi

Zeptopat
Daha fazla  
Başka bir laptoptan USB belleğime Microsoft'un sitesinden Windows 11 yükledim izlediğim videolardaki boot menüsüyle MSI'in boot menüsü farklı diye bazı şeyleri anlamadım ama bir şekilde bu ekrana geldim. Videolarda çok disk oluyor onları siliyorlar falan ama bende sadece 1 disk var onda da hata alıyorum. Çözümü için ne yapabilirim?

Dosya Ekleri

• 20250613_140348.jpg
    20250613_140348.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 95
Başka bir laptoptan USB belleğime Microsoft'un sitesinden Windows 11 yükledim izlediğim videolardaki boot menüsüyle MSI'in boot menüsü farklı diye bazı şeyleri anlamadım ama bir şekilde bu ekrana geldim. Videolarda çok disk oluyor onları siliyorlar falan ama bende sadece 1 disk var onda da hata alıyorum. Çözümü için ne yapabilirim?

Disk GPT, USB MBR, ya da tersi durumlarda diski komple silerek yeni birim olusturarak devam edilir.
USB'ni GPT olsrak yazdır.
Önemli belgelerin varsa hariciye her zaman yedek al.

Disk GPT, USB MBR, ya da tersi durumlarda diski komple silerek yeni birim olusturarak devam edilir.
USB'ni GPT olsrak yazdır.
Önemli belgelerin varsa hariciye her zaman yedek al
Flashı yaptığım bilgisayarda önemli bir şey yok, diğeri sıfır zaten microsoftun kendi sitesinden yaptım usbyi bana bir şey sormadı her şeye ilerle dedim nerdeyse gpt olarak nasıl yazdıracağım

Flashı yaptığım bilgisayarda önemli bir şey yok, diğeri sıfır zaten Microsoft'un kendi sitesinden yaptım USB'yi bana bir şey sormadı her şeye ilerle dedim neredeyse GPT olarak nasıl yazdıracağım

ISO'yu alttaki ayarlarda yazınca formatta disk bolumune gelince disk tum partları sil yeni birim olustur.
Disk 0 bolum 1 csistem ayrılsı
Disk 0 bolum 2 MSR ayrılmıs
Disk0 bolum 3 birincil
Bolum 3 bicimlemdir, yuklemeye basla.
Rufus ile.
Bu ayarlar olsun:

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    20,2 KB · Görüntüleme: 34
ISO'yu alttaki ayarlarda yazınca formatta disk bolumune gelince disk tum partları sil yeni birim olustur.
Disk 0 bolum 1 csistem ayrılsı
Disk 0 bolum 2 MSR ayrılmıs
Disk0 bolum 3 birincil
Bolum 3 bicimlemdir, yuklemeye basla.
Rufus ile.
Bu ayarlar olsun:
Bu rufus indirdiğim klasörlerden birinde mi yoksa youtube da biri linki bıraktım diyordu oradan mı indireyim

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı