ertanilhan Zeptopat Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:08 #1 MSI Pulse 17 AI 17 durup dururken kapanıp açılıyor. İşlemci de ekran da güncel. Yeni aldığımda da yapıyordu. Şimdi yine yapmaya başladı. Bilgisi olan yardımcı olacak var mı?
MSI Pulse 17 AI 17 durup dururken kapanıp açılıyor. İşlemci de ekran da güncel. Yeni aldığımda da yapıyordu. Şimdi yine yapmaya başladı. Bilgisi olan yardımcı olacak var mı?
KS KS ertanilhan Zeptopat Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:34 #21 Einstein dedi: O önemli değil. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Şimdi bakalım aynı kapanıp açılma olayı olacak mı, bekleyeceğiz. Einstein dedi: O önemli değil. Genişletmek için tıkla... Video izlerken yine yaptı hocam. Kapanıp açıldı. Video izlerken yine kapanıp açıldı hocam. Bugün 4. falan Son düzenleme: Dün 20:05 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: O önemli değil. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Şimdi bakalım aynı kapanıp açılma olayı olacak mı, bekleyeceğiz. Einstein dedi: O önemli değil. Genişletmek için tıkla... Video izlerken yine yaptı hocam. Kapanıp açıldı. Video izlerken yine kapanıp açıldı hocam. Bugün 4. falan
KS KS ertanilhan Zeptopat Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:37 #22 ertanilhan dedi: Sağ olun hocam. Şimdi bakalım aynı kapanıp açılma olayı olacak mı, bekleyeceğiz. Video izlerken yine yaptı hocam. Kapanıp açıldı. Video izlerken yine kapanıp açıldı hocam. Bugün 4. falan Genişletmek için tıkla... Beinsport izliyorum sürekli kapanıp açılıyor hocam. Artı 0 Eksi
ertanilhan dedi: Sağ olun hocam. Şimdi bakalım aynı kapanıp açılma olayı olacak mı, bekleyeceğiz. Video izlerken yine yaptı hocam. Kapanıp açıldı. Video izlerken yine kapanıp açıldı hocam. Bugün 4. falan Genişletmek için tıkla... Beinsport izliyorum sürekli kapanıp açılıyor hocam.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.522 Çözümler 609 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:40 #23 ertanilhan dedi: Beinsport izliyorum sürekli kapanıp açılıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bence laptopu servise gönderin. Donanımsal problem olabilir. Artı 0 Eksi
ertanilhan dedi: Beinsport izliyorum sürekli kapanıp açılıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Bence laptopu servise gönderin. Donanımsal problem olabilir.
KS KS ertanilhan Zeptopat Katılım 14 Kasım 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:18 #24 Einstein dedi: Bence laptopu servise gönderin. Donanımsal problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Sadece bataryada kullanayım bi bakalım tekrar aynı sorun olacak mı? Prizini değişririm olmadı. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Bence laptopu servise gönderin. Donanımsal problem olabilir. Genişletmek için tıkla... Sadece bataryada kullanayım bi bakalım tekrar aynı sorun olacak mı? Prizini değişririm olmadı.