MSI PULSE 17 AI C1VFKG-083XTR alınır mı?

Bütçe
60000

BugraFurkanX

Decapat
Fiyat performans açısından değerlendirebilirseniz sevinirim.

image.png

Hocam bu laptopu gördüm ama markadan dolayı tam emin olamadım güvenilir midir sonradan bir sıkıntı çıkarmasın?
Güvenilir, pek çok markanın yetkili satıcısı. Kullanıcı yorumlarına bakılınca gayet ilgililer gibi duruyor, servis olanakları biraz sıkıntı sadece. Sıkıntı çıkarmaz.

Güvenilir, pek çok markanın yetkili satıcısı. Kullanıcı yorumlarına bakılınca gayet ilgililer gibi duruyor, servis olanakları biraz sıkıntı sadece. Sıkıntı çıkarmaz.

Ryzen 9 7875hx + 5050 modeli ile arasında 10k fiyat farkı var performans açısından değer mi bu farka? Bir de 16" msi modeli nerede 44 bin bulamadım.

Ryzen 9 7875hx + 5050 modeli ile arasında 10k fiyat farkı var performans açısından değer mi bu farka? Bir de 16" msi modeli nerede 44 bin bulamadım.
Değer. Panel olarak büyük bir fark var, donanım olarakta hem oyunda hem de render alanında azımsanamayacak bir performans farkı olur. Pulse cihazlar %45 NTSC panele sahip bu arada, iyi değil.

Değer. Panel olarak büyük bir fark var, donanım olarakta hem oyunda hem de render alanında azımsanamayacak bir performans farkı olur. Pulse cihazlar %45 NTSC panele sahip bu arada, iyi değil.

5060 GameGaraj modeli yorumları güzel duruyor onu alacağım galiba hocam öneri için teşekkürler. Bu arada 44k olan laptop Pulse 16 ai + 16gb ram benim attığım Pulse 17 + 32gb ramdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı