BugraFurkanX
Decapat
Fiyat performans açısından değerlendirebilirseniz sevinirim.
Hocam bu laptopu gördüm ama markadan dolayı tam emin olamadım güvenilir midir sonradan bir sıkıntı çıkarmasın?Alınmaz, pahalı. 16 inç versiyonu 44 bin bandında.
Güvenilir, pek çok markanın yetkili satıcısı. Kullanıcı yorumlarına bakılınca gayet ilgililer gibi duruyor, servis olanakları biraz sıkıntı sadece. Sıkıntı çıkarmaz.Hocam bu laptopu gördüm ama markadan dolayı tam emin olamadım güvenilir midir sonradan bir sıkıntı çıkarmasın?
Güvenilir, pek çok markanın yetkili satıcısı. Kullanıcı yorumlarına bakılınca gayet ilgililer gibi duruyor, servis olanakları biraz sıkıntı sadece. Sıkıntı çıkarmaz.
Sadece İstanbul'da teknik servisi var çünkü, o da 1 tane.Servis olanakları neden sıkıntılı reis.
Güvenilir, pek çok markanın yetkili satıcısı. Kullanıcı yorumlarına bakılınca gayet ilgililer gibi duruyor, servis olanakları biraz sıkıntı sadece. Sıkıntı çıkarmaz.
Değer. Panel olarak büyük bir fark var, donanım olarakta hem oyunda hem de render alanında azımsanamayacak bir performans farkı olur. Pulse cihazlar %45 NTSC panele sahip bu arada, iyi değil.
Ryzen 9 7875hx + 5050 modeli ile arasında 10k fiyat farkı var performans açısından değer mi bu farka? Bir de 16" msi modeli nerede 44 bin bulamadım.
5060 GameGaraj modeli yorumları güzel duruyor onu alacağım galiba hocam öneri için teşekkürler. Bu arada 44k olan laptop Pulse 16 ai + 16gb ram benim attığım Pulse 17 + 32gb ramdi.Değer. Panel olarak büyük bir fark var, donanım olarakta hem oyunda hem de render alanında azımsanamayacak bir performans farkı olur. Pulse cihazlar %45 NTSC panele sahip bu arada, iyi değil.
Sadece İstanbul'da teknik servisi var çünkü, o da 1 tane.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.