L lostkingdom Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 9 19 Temmuz 2025 #1 Merhaba, laptopu daha dün aldım bugün kurduk denemek için Uncharted 4 indirdim. Bu laptoplar için fan sesi çok ama pek ısınmıyor deniyordu ancak laptop cayır cayır yanıyor sanki. Normal mi bu sonuçlar acaba? 98'e çıktığı da oluyor.
Merhaba, laptopu daha dün aldım bugün kurduk denemek için Uncharted 4 indirdim. Bu laptoplar için fan sesi çok ama pek ısınmıyor deniyordu ancak laptop cayır cayır yanıyor sanki. Normal mi bu sonuçlar acaba? 98'e çıktığı da oluyor.
Salihkeles Yoctopat Katılım 20 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #2 hocam merhabalar memnunmusun cihazdan?
L lostkingdom Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 9 25 Temmuz 2025 #3 Salihkeles dedi: hocam merhabalar memnunmusun cihazdan? Genişletmek için tıkla... Fanlar çok sesli çalışıyor ve çabuk ısınıyor onun dışında güzel
Salihkeles dedi: hocam merhabalar memnunmusun cihazdan? Genişletmek için tıkla... Fanlar çok sesli çalışıyor ve çabuk ısınıyor onun dışında güzel