MSI Pulse 17 alınır mı?

Bütçe
35.000 Tl

kkyykk

Hectopat
İşlemci: Intel Core i7 13700H.

RAM: 16 GB (2x16) 5200MHz DDR5.

SSD: 1TB M.2 NVMe SSD.

Ekran kartı: RTX 4060 8 GB.

Ekran boyutu: 17.3 FHD IPS 144Hz.

Bu ürünün şu anki eder fiyatı ne kadardır?

Merhaba bu özellikteki ürünü almak istiyorum. Kullanan arkadaşlar var mı veya cihaz hakkındaki yorumlarınıza ihtiyacım var ürünü almayı düşünüyorum. Yorumlarınız çok önemli teşekkür ederim. Not tek tek yorumlarınızı okuyacağım.

Rusya da 180 +bin ruble civarı. Paneli iyi değil. 4070'li 15' 2K paneli olan model çok sağlam.
Yaşadığınız ülkede varsa çok iyi olur.
Ve daha iyisi bu var. 16X çok kaliteli. 17X çok yaygın değil henüz ama en donanımlı ürün. 16X Pulse benzer fiyata bulunabilir.
AORUS 16X (2024) Specification | Laptop - GIGABYTE Global

Ne şekilde alıyorsunuz? 0 İse genelde pahalıya satılıyor ve daha iyi alternatifleri bulunuyor, aldığınız fiyatı söylerseniz iyi olur.
2’nci el 1 sene garantili bir ürün var arkadaşımda 35,36 bine bırakacak bana özellik bakımından hoşuma gitti cihaz temiz kullanılmış hocam. Normalde bu durumdaki pc piyasada ne kadardır.

17’nc olmasını istiyorum birazda hocam fiyat konusu belirttiğim durumda ise alınabilir mi!

Muadil sword bile 65-75 k gibi çılgın hatta saçma fiyata satılıyor. O fiyata iyi ürün. O fiyata Türkiye'de benzer kalite bulamazsınız zaten.

17' olması kafadan 10-12 k fark zaten ülkemizde. Bence alınır. Kaçırmayın hatta. Alınabilir katana bile 17'3 34 k i5 4060.

Tek farkı 4070 en ucuzu 181 bin ruble. MSI mağazasında 220 bin ruble. İleride panel değiştirme şansınız olursa harika olur. Burada FHD 144Hz katana adamlar 2K %100sgrb ya da DCI-P3 165Hz panel takıyor. 13-17 bin ruble panel hem de.

Hocam çok büyük ihtimalle paneliniz bu şekilde. 250 nit(mat olduğu için bir avantaj aslında) 25 ms(25 olmasa bile en az 15 ms olacağını düşünüyorum) %44NTSC vs.
Ürünü alırsanız bence daha sonra kesinlikle paneli değiştirin uzun vadede çok iyi olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-18-22-17-16-013_com.android.chrome.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür ederim

Ne demek. Satın alırsanız lütfen dönüş yapın. Çok merak ediyorum deneyiminizi.

Ne demek. Satın alırsanız lütfen dönüş yapın. Çok merak ediyorum deneyiminizi.

Biraz açığım var, arkadaştan zaman istedim biraz inşallah zamanı değerlendirmek istiyorum.

Panel Türkiye’de değişimi varmı hocam veya/varsa genel olarak kullanıcı yorumları iyimidir.

Panel hakkında ülkemizdeki durumdan hiç bilgim ve fikrim yok hocam. Rusya'da o işler çok kolay. Biraz sıkı araştırma yaparak MSI sitelerine varsa forumlar inceleme sonucu AliExpress vs bulunabilir büyük ihtimalle.

Uzunca bir süre araştırma yaptım. Katana paneli bu üründe çalışıyor. Garanti veremem ama MSI gruplarında ve Rus kullanıcılar hakkında konuştu ve uygulayan bile var.
Size uygun panel modeli bu. %50 ihtimalle. Kesinlikle emin değilim. Ama denemeye değer. %100sgrb, %75 NTSC, %77 DCI-P3 ile uzay mekiği olur o bilgisayar

Burada sabah size önerdiğim Pulse 15 2K'yı, Pulse 15 FHD alıp paneli 2K yapan insanlar var. MSI ülkeye farklı ürünler gönderdiği için durum bu.
Panel kodunu Türkiye üzerinden araştırın (belki vardır. Ben MSI klavye bulmuştum. Kendi klavyem Rusça idi) ya da AliExpress %100 bulursunuz.

Haha. Buldum bile. Mail ya da aramanızda fayda var.

AliExpress daha kaliteli görünüyor. Katana GF 76, ASUS TUF 17 de sorunsuz çalışmış. Ürünü aldığınız zaman lütfen bana dönüş yapın. Panelinizi biliyorum ama emin olmak için AIDA64 ile bakarız. Oradan pin sayısı vs uyarsa bu ürünü alabilirsiniz. Yine de Türkiye müşteri hizmetlerini aramanızı tavsiye ederim. Ürün N11'de bile satılıyor. Kaliteli panel.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için, verdiğiniz bilgiler benim için çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…