MSI Pulse GL66 11UGK-001 için Triline IETS vakumlu yeni nesil soğutucu

haktanoguz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yurt dışında MSI Pulse GL66 11UGK-001 modelinden aldım 1 hafta vs kullandım fakat sıcaklık değerleri oyundayken veya yük altındayken CPU 75-90'da geziyordu. Bunun normal olabileceğini söylediler fakat yararı olacağını düşündüğüm için triline ıets dijital göstergeli yeni nesil vakumlu soğutucu aldım ürün linki: TriLine IETS Dijital Göstergeli Notebook Soğutucu Vakumlu Fan Hız Ayarlı Yeni Nesil : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ürünün montajını yapıp denedim fakat herhangi bir değişim olmadı aksine sanki daha sıcak çalışıyor. Sıcaklıklar yükseldi ayrıca diğer notebooklarda bilmiyorum fakat bu modelde Turbo fanı açtığımda zaten egzoz fanı bayağı hızlı çalışıyor bu vakumlu soğutucunun görevini yapıyor gibi geldi.

Şimdi soruma geleyim ben bu ürüne 290 TL gibi bir para verdim ve bir verim alamadım ya montajında mı hata yaptım bilmiyorum geri vermeyi düşünüyorum, alttan üflemeli al der misiniz vakumlu yerine onu tercih edebilirim, önerilere açığım veya hiçbir şey almayacağım, düz kullanacağım. Ürünü taktıktan sonra Valorant'ta mesela CPU kullanımı %24 ve 85-95 derece arası CPU sıcaklığı geziyordu ekran kartı ise %45 kullanım ile 80-75 derecede geziyor. Ben bu ürünü montajlamadan önce denediğimde de bu değerlerdeydi hatta 5 derece aşağısında bile olabilir. Not olarak odam sıcak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı