MSI Pulse GL76 alınır mı?

JhreX

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar MSI Pulse GL76 RTX3060, 16 GB RAM ve 1TB'lık SSD'ye baktım, bu aralar fiyatlar pahalı 28.000-33.000 TL aralarında fiyatları var bu fiyata daha da iyi laptoplar alınır, sizce bu laptop alınır mı performans ve ısınma sorunları gibi bazı sorunlar çıkartır mı ya da 2022'de yeni çıkacak MSI laptoplarına mı yöneleyim?

Sakın alma kazık yersin bu çok daha iyi:
En kötü bunu al:

RTX 3070 almanız mantıklı olur.

Arkadaşların attığı Legion en mantıklı karar o fiyat ne öyle müthiş ya.

Arkadaşların attığı Legion en mantıklı karar o fiyat ne öyle müthiş ya.
Legion güzelmiş ayrıca çoğu laptop fiyatları daha oturmadı hala zamlı o yüzden kazık yemememeye dikkat et.
3070'li laptop alınır o fiyata.
Teşekkür ederim, o zaman en mantıklısı 3070li ekran kartı olan bir laptop almaya çalışacağım, lenovonun güzel bir laptopu var fakat bulamadım güzel sistemli, HP olarakda pek ilgim yok ısınma sorunlarından dolayı, benim alcağım markalar bunlar olur; MSI, Lenovo, Acer ve ASUSdur, eğer bana önerebilceğiniz güzel sistemli laptoplar varsa benimle paylaşabilir misiniz? Yeniden sizlere teşekkür ederim. İyi günler dilerim!

Attığım HP'nin ısınma sorunu yok alüminyum kasa ama illa istemiyorsan yukarıda atılan GP66 ya da Legion 5 iş görür.
HP'nin özellikleri de böyle:

Legion ekran kartı kaç watt hocam birde max ram bellek kaç oluyor son soru olacakta ssd yazma okuma değerleri iyi midir kronik sorunu var mıdır

Legion ekran kartı kaç watt hocam bir de Max RAM bellek kaç oluyor son soru olacakta SSD yazma okuma değerleri iyi midir kronik sorunu var mıdır?

140W ekran kartı öbür soruları @@T129Atak hocam bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…