Ben daha once konu acmistim birkaç gun oluyor ve sipariş gectigim laptopun stokta kalmamasi uzerine siparisi iptal etmistim. Ve şu an da bu iki laptop arasindayim. Siz olsaniz hangisini tercih ederdiniz?
Neye göre? Gayet iyi modeller.İkside iyi modeller değil.
Neye göre? Gayet iyi modeller.
https://altex.ro/laptop-gaming-asus...6gb-free-dos-eclipse-gray/cpd/LAPG713RMKH011/
Bir de 3. var bunu da dusunuyorum sadece AMD kullanmadigim icin bilmiyorum.
ben yurtdisinda yasiyorum da linkleri de paylastim o sitede 7200 bandina kadar olabilirKalite olarak MSI GL daha iyi. Ancak QHD'de RTX 3060 ne kadar performans gösterir tartışılır. Bütçe belirtirseniz alternatif de bakabiliriz.
Soğutma iyi bu cihazlarda, 2022 model. Şuan 2021 model TUF F17 kullanıyorum çok şükür bi sıkıntısı yok. 2020 öncesi TUF modelleri evet sıkıntılıydı.Pulse Max Q TUF'unda soğutması iyi değil.
STRIX daha mantıklı.
Soğutma iyi bu cihazlarda, 2022 model. Şu an 2021 model TUF F17 kullanıyorum çok şükür bir sıkıntısı yok. 2020 öncesi TUF modelleri evet sıkıntılıydı.
Bu TUF'un ekran kartı Max-P bildiğim kadarıyla. 140W çünkü. İyi makine yani.
STRIX'teki işlemcinin Max temp değeri 5. nesil işlemciler gibi değil o yüzden önermiyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.