MSI servis monitörüme değişim iade kararı verdi.
Bende satın aldığım firmaya ilettim. Değişim talep ettim.
Monitör MSI G274QPF qd 2K 170 Hz IPS panel -g-scyn uyumlu.
Sorun şu monitör piyasada pek yok şu anki fiyatı da 20 bin TL'ye yakın.
Monitörün emsali yok. Sadece IPS VA paneller var. Oda free Sync emsal değil bunlar.
Satın aldığım yer Amazon'du satıcı ebrar bilgisayar.
Çok zorlar bu firma insanı ya önüne 9 10 bin liralık bir seçenek koyacak ya da al paranı diyecek.
Bunun emsali sizce ne olur? Ben bulamadım OLED qd de vermezler ne istemeliyim?
MSI servis monitörüme değişim iade kararı verdi.
Bende satın aldığım firmaya ilettim. Değişim talep ettim.
Monitör MSI G274QPF qd 2K 170 Hz IPS panel -g-scyn uyumlu.
Sorun şu monitör piyasada pek yok şu anki fiyatı da 20 bin TL'ye yakın.
Monitörün emsali yok. Sadece IPS VA paneller var. Oda free Sync emsal değil bunlar.
Satın aldığım yer Amazon'du satıcı ebrar bilgisayar.
Çok zorlar bu firma insanı ya önüne 9 10 bin liralık bir seçenek koyacak ya da al paranı diyecek.
Bunun emsali sizce ne olur? Ben bulamadım OLED qd de vermezler ne istemeliyim?
Hocam Quantum Dot panel çeşidi değil ki monitörün paneline koyulan bir katman. Bazen hiç fark olmayabiliyor bile. Değişimde ne önerdiklerini yazabilir misin?
Hocam quantum dot panel çeşidi değil ki monitörün paneline koyulan bir katman. Bazen hiç fark olmayabiliyor bile. Değişimde ne önerdiklerini yazabilir misin?
Evet öyle de daha bir cevap vermediler IPS Rapid mi iyi IPS VA mı kafama takılan.
Qd de hiç önemsiz bir şey değil. G-Sync olunca IPS va çıkıyor karşına. Teklif bulunurlarsa atacağım yarın belli olur inşallah.
Evet öyle de daha bir cevap vermediler IPS Rapid mi iyi IPS VA mı kafama takılan.
Qd de hiç önemsiz bir şey değil. G-Sync olunca IPS VA çıkıyor karşına. Teklif bulunurlarsa atacağım yarın belli olur inşallah.
G-Sync çoğu monitörde var. Kıyas almayın bile. Önemsiz bir detay.
Renk gamutu olarak muadil MAG274QRF qd E2 var da ellerinde var mıdır bilmiyorum. Renk gamutu olarak değil de genel olarak MSI muadil model bakıyorsan G274QPF E2 de fena değil. Kontrast oranı, parlaklık ve hız bakımından qd olandan iyi. Renk olarak geride. MAG274QRFw de var ama oda aynı şekil renk açısından geride. Qd haricinde renk açısından aynı seviyede monitör yok. G274QPX de çok iyi, qd olandan daha kaliteli. Büyük ihtimal ya ellerinde yoktur ya da vermezler. MAG275CQRf qd E2 de hız açısından fena değil ama renk gamutu, kontrast oranı ve parlaklık gibi ölçüm değerleri yok.
Üretkenlikle uğraşmıyorsanız bu dediğim modellerden birini almaya çalışın.
The MSI G274QPF-QD is a 27-inch, 1440p budget gaming monitor. It's one of many monitors in the budget gaming category, including the Dell G2724D. As part of MSI'...
MSI 27 MAG 275cqrxf 2560x1440 (WQHD) 16:9 curve 1000r Rapid VA 240Hz 1ms Adaptive Sync Gaming monıtor verdiler kavis ve ayaktan ötürü satışta kutusunu bile açmıyacağım fiyatı iyi ortalama 17,999 lira ondan kabul ettim itiraz etsem daha aşağısını gönderecekler.