Alıcı MSI R7 240 - 8GB Tek Modül RAM

squirrel0x0

Hectopat
Daha fazla  
Aradığım ürünler:

• MSI R7 240 Ekran Kartı
  • Corsair Vengeance 1600MHz CL9 Tek Modül RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
onu bende tam bilmiyorum ama bende sapphire r7 240 özel yapım bir ekran kartı var sapphire firmasından farbrikadan özel yaptırdık istediğimiz frekans ve gpu yu kendim seçtim içerisinde 4gb fiziksel 12 gb sanal bellek barındırıyor. 1079 mhz stabil frekansı var

onu bende tam bilmiyorum ama bende sapphire r7 240 özel yapım bir ekran kartı var sapphire firmasından farbrikadan özel yaptırdık istediğimiz frekans ve gpu yu kendim seçtim içerisinde 4gb fiziksel 12 gb sanal bellek barındırıyor. 1079 mhz stabil frekansı var
Nasıl öyle özel yaptırabildin? Fabrikada özel yaptırmış nasıl yaptırıyorsa artık. Benim bildiğim fabrika seri üretir kimsenin isteğine göre ekran kartı üretmez. O kadar yazı okudum, video izledim öyle kişiye özel ekran kartı yapıldığını ilk defa gördüm.

Mesaj yasma yasağım vardı yazamadım. Bu kart şirket için özel olarak getirtildi. Üslubunuza dikkat edin. Siz yanlış biliyorsunuz normal sıradan bir kullanıcı bile parasının farkını verdiği sürece kendi istediği renk ve şablonu ve izin verilen frekansları özel olarak yaptırtabilir. Cahil bir düşünce ile yaklaşmayalım. Şirkette r7 240 dan tüm bilgisayarlara alınacaktı 1 sene önce bende staj yapıyordum o zamanlar. Bende parasını verip birtanede ben aldım bu kart hem ucuz olduğundan hemde kendi ürettiğimiz programları sadece bu kart ozaman tabiki desteklediği için bundan yüksek frekanslı getirttirilmişti bende aradan bir tanesini parasını vererek aldm.

Altı üstü R7 240 bu isterse 14 terabayt belleği olsun ne fark eder öve öve bitirememişşin

Fiyat olarak ne kadara satmayı düşünüyorsun.

bunun gpu su farklı kardeşim bu sadece şirketlere veriliyor 700 tl ye almıştım ben bunu sizce normal r7 240 mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı