MSI R7 240 icin 200W PSU

ThePanixz

Megapat
Yer
Porto
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i7 11700F - TUF RX 6700XT - TUF Gaming B560M Plus - 16GB DDR4 3000mhz - 1TB M2 - 2TB SSD
Meslek
Üretim Mühendisi
Arkadaşlar bende
8GB RAM
Asus P8 H61-M LX R2.0 Anakart
Intel Core i3 3220 3.30 gHz işlemci
500GB Toshiba HDD

MSI R7 270 kaldırır mı PSU ?
200W
CAM00146.jpg

Bilen yok mu yav ?

Beyler bilen kimse yok mu ?

@Silinen üye Yakın zamanda almalısın dediniz.Almassam hangi sıkıntılar çıkar çünkü para yetmiyor babamdan alıcam bi miktar sorun olmazsa kalsın diye sordum da

@Silinen üye kaldıracaktır. Fakat yakın zamanda kaliteli bir güç kaynağı satın almalısınız. HighPower 350W 80+ Bronze SFX Güç Kaynağı tavsiye ediyorum.
Önceki konumda tam alıcaktım ama arkadaşlarım PSU Patlar gibi şeyler dedi o yüzden tekrar sormak durumunda kaldım

İşlemcinin TDp'si 55 watt, r7 240'da en fazla 75 watt çekeceğini hesaba katarsak güç kaynağı kağıt üstünde yeterli.
Teşekkür ederim en kısa zamanda alıcam kartı.Peki bu PSU uzun kullanımlarda yeterli olur mu ?

İleride yüksek güç harcayan bir ekran kartı takmazsanız olur, tabi birde şans durumuda var, bazen yetiyor olmasına rağmen ömrü dolan Psu bozuluyor. Kaç senelik bu Psu ?
PC en fazla 2 yıl oldu alalı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı