MSI R7 240 işlemci önerisi

FavianZ

Hectopat
MSI R7 240 ekran kartı almayı düşünüyorum. Yanına da işlemci alacağım önerebileceğiniz uygun fiyatlı ikinci el bulunabilir bir işlemci var mı? Şu anki işlemci Intel Core 2 Duo E7400 sizce şimdilik idare eder mi yoksa değiştirmem iyi olur mu? Bir sorum daha var bu ekran kartı anakartımla uyumlu mu nasıl öğrenebilirim anakartım eski o yüzden şüpheleniyorum.Gigabyte P31-S3G anakart bu. Ya da Quad Core Q8400 bu ekran kartının yanına gider mi?

eğer oyun oynayacaksan o ekran kartının yanına en iyi ekran kartı bence fiyatının da kralı olan r3 1200 dür
bunu almanı şiddetle tavsiye ederim

E8400 işlemci zaten rahat rahat besliyebilecektir.
Tamam teşekkürler anakartla uyumlu mu biliyormusunuz?
eğer oyun oynayacaksan o ekran kartının yanına en iyi ekran kartı bence fiyatının da kralı olan r3 1200 dür
bunu almanı şiddetle tavsiye ederim
Teşekkürler

Eğer oyun oynayacaksan o ekran kartının yanına en iyi ekran kartı bence fiyatının da kralı olan R3 1200 dür.
Bunu almanı şiddetle tavsiye ederim.

Yalnız attığınız işlemci ile adamın anakartı uyumlu değil?

G31 ile Core 2 Duo, Quad Core, Dual Core' lar uyumlu.
E7400, R7 240'ı rahat besler. 2*4 GB RAM'iniz varsa GTA V bile oynarsınız.

dostum ben
Yalnız attığınız işlemci ile adamın anakartı uyumlu değil?
anakartla uyumlu olduguna bakmamıstım en bastaki yazı olan(ekran kartı için işlemci tavsiyesi)ona baktım?onun yazdıgı anakart yazısını gormedim hatamdan dolayı kusura bakma :(

Teşekkürler
8GB için anakart değiştirmem gerekiyor galba 4GB destekliyor ana kartım bi süre sonra da onu ayarlarım zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı