MSI R7 240 ve Pentium D945 Darboğaz

Slecded

Kilopat
Daha fazla  
Rr7 240 almayı planlıyorum, işlemci darboğaz yapar mı?

Yaparsa Pentium D 945 işlemciyi darboğaz etmeyecek ve LOL, CSGO gibi oyunlarda düzgün FPS almamı sağlayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ayarlarda bir işlemcim var RX460 ile kullandığım; E5700 ve çekilecek çile değil. Ekran gidiyor, sürekli kapanıyor falan. Hiçbir oyunu doğru düzgün oynayamadım. İşlemcinin etkisi sandığımdan yüksek oldu.

Aynı ayarlarda bir işlemcim var RX460 ile kullandığım; E5700 ve çekilecek çile değil. Ekran gidiyor, sürekli kapanıyor falan. Hiçbir oyunu doğru düzgün oynayamadım. İşlemcinin etkisi sandığımdan yüksek oldu.
peki işlemciye göre önere bileceğiniz bir ekran kartı var mı ?
cs go ve lol gibi oyunlar için en az 60 Fps aldıracak bir ekran kartı

Biraz para biriktirip komple yükseltme yapmak daha mantıklı olur 775 soketin üzerine yükseltme yapmak imkansız gibi bir şey GT1030 düşünülebilir ben RX460 ile dediğim gibi hiçbir şey oynayamadım ve AM4 sokete yükseltmek adına Athlon X4 950 aldım anakart ve RAM de aldım, ekran kartı ile birlikte toplam 1300 lira civarı tuttu aklında bulunsun birikmeyecek para değil.

Darboğaz olacağı kesin. CS:GO gibi oyunları oynamanız hayal. Sistemi tamamen upgrade yapmanızın zamanı geldim. Yukarıda yazıldığı gibi 775 sokete upgrade yapmak çılgınlık olur. Yeni bir anakart + işlemci gerekli...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı