M Marwitz Kilopat Katılım 7 Mayıs 2017 Mesajlar 276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #1 MSI R7 250 ekran kartı alacağım. Bunun yanında sağlıklı performans alabilebileceğim işlemci vs arıyorum yorumlarını bekliyorum
MSI R7 250 ekran kartı alacağım. Bunun yanında sağlıklı performans alabilebileceğim işlemci vs arıyorum yorumlarını bekliyorum
My Man! Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Mart 2015 Mesajlar 3.070 Makaleler 11 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #2 Bütçen ne kadar?
Astra Hectopat Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 413 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #3 Marwitz dedi: MSI R7 250 ekran kartı alacağım. Bunun yanında sağlıklı performans alabilebileceğim işlemci vs arıyorum yorumlarını bekliyorum Genişletmek için tıkla... Maksimum bütçe ne kadar ? Komple yeni sistem mi toplayacaksın yoksa elinde bulunan sistemi yükseltcekmisin yoksa sadece bilgisayardaki bir iki parçayımı değiştiriceksin ?
Marwitz dedi: MSI R7 250 ekran kartı alacağım. Bunun yanında sağlıklı performans alabilebileceğim işlemci vs arıyorum yorumlarını bekliyorum Genişletmek için tıkla... Maksimum bütçe ne kadar ? Komple yeni sistem mi toplayacaksın yoksa elinde bulunan sistemi yükseltcekmisin yoksa sadece bilgisayardaki bir iki parçayımı değiştiriceksin ?