Umut İzgi Kilopat Katılım 3 Ocak 2012 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2016 #31 Düzenleme: 15.12 Crimson sürücüyle sorunsuz çalışmakta, Nonwhql 16 sürümünde sıkıntı oluyor bilginize... Düzenleme #2 Kart servise gönderildi değişim talep edildi, soğudum desem yeridir 950 alacağım galiba bu gidişle...
Düzenleme: 15.12 Crimson sürücüyle sorunsuz çalışmakta, Nonwhql 16 sürümünde sıkıntı oluyor bilginize... Düzenleme #2 Kart servise gönderildi değişim talep edildi, soğudum desem yeridir 950 alacağım galiba bu gidişle...
Madsonik55 Megapat Katılım 13 Aralık 2015 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2016 #32 Umut İzgi dedi: Düzenleme: 15.12 Crimson sürücüyle sorunsuz çalışmakta, Nonwhql 16 sürümünde sıkıntı oluyor bilginize... Düzenleme #2 Kart servise gönderildi değişim talep edildi, soğudum desem yeridir 950 alacağım galiba bu gidişle... Genişletmek için tıkla... Hocam driver kaynaklı değil mi sorun neden servise gönderdiniz?
Umut İzgi dedi: Düzenleme: 15.12 Crimson sürücüyle sorunsuz çalışmakta, Nonwhql 16 sürümünde sıkıntı oluyor bilginize... Düzenleme #2 Kart servise gönderildi değişim talep edildi, soğudum desem yeridir 950 alacağım galiba bu gidişle... Genişletmek için tıkla... Hocam driver kaynaklı değil mi sorun neden servise gönderdiniz?
Umut İzgi Kilopat Katılım 3 Ocak 2012 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2016 #33 Madsonik55 dedi: Hocam driver kaynaklı değil mi sorun neden servise gönderdiniz? Genişletmek için tıkla... Coilwhine vardı hafiften cızırtı sesi geliyordu karttan o yüzden de teslim ettim soğudum kart üzerinden indirim verirlerse 950 alıcam olmazsa birebir değişim
Madsonik55 dedi: Hocam driver kaynaklı değil mi sorun neden servise gönderdiniz? Genişletmek için tıkla... Coilwhine vardı hafiften cızırtı sesi geliyordu karttan o yüzden de teslim ettim soğudum kart üzerinden indirim verirlerse 950 alıcam olmazsa birebir değişim