OptikFacia1 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 17 31 Temmuz 2016 #1 Merhaba arkadaşlar yakın bir zamanda toplama PC alacağım. Bu bir AMD toplama olacak. Bu PSU için darboğaz etmez bir APU söylerseniz sevinirim. Bu arada cevap bekleyen sorulara atılmadı. Oraya taşırsanız sevinirim
Merhaba arkadaşlar yakın bir zamanda toplama PC alacağım. Bu bir AMD toplama olacak. Bu PSU için darboğaz etmez bir APU söylerseniz sevinirim. Bu arada cevap bekleyen sorulara atılmadı. Oraya taşırsanız sevinirim
Ö ÖzgürS Hectopat Katılım 16 Mayıs 2016 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2016 #2 "PSU için darboğaz etmez APU" hiçbirşey anlamadım
OptikFacia1 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 17 3 Ağustos 2016 #3 ÖzgürS dedi: "PSU için darboğaz etmez APU" hiçbirşey anlamadım Genişletmek için tıkla... Klavye değiştirmiş fark etmedim Bu anakart için darboğaz yaratmaz dediğin Apu varmıdır ?
ÖzgürS dedi: "PSU için darboğaz etmez APU" hiçbirşey anlamadım Genişletmek için tıkla... Klavye değiştirmiş fark etmedim Bu anakart için darboğaz yaratmaz dediğin Apu varmıdır ?
OptikFacia1 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 17 3 Ağustos 2016 #4 OptikFacia1 dedi: Klavye değiştirmiş fark etmedim Bu anakart için darboğaz yaratmaz dediğin Apu varmıdır ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı olacak
OptikFacia1 dedi: Klavye değiştirmiş fark etmedim Bu anakart için darboğaz yaratmaz dediğin Apu varmıdır ? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı olacak