mussolini22 Hectopat Katılım 28 Şubat 2013 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2018 #1 Fiyat limitim 3000 TL. Anakart, islemci RAM ve kasa. Sadece bunlar icin onerileri yaparsaniz sevinirim. Tesekkurler. bilgiis olan cevaplayabilir mi Son düzenleme: 3 Eylül 2018
Fiyat limitim 3000 TL. Anakart, islemci RAM ve kasa. Sadece bunlar icin onerileri yaparsaniz sevinirim. Tesekkurler. bilgiis olan cevaplayabilir mi
mussolini22 Hectopat Katılım 28 Şubat 2013 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2018 #2 mussolini22 dedi: Fiyat limitim 3000 TL. Anakart, islemci RAM ve kasa. Sadece bunlar icin onerileri yaparsaniz sevinirim. Tesekkurler. bilgiis olan cevaplayabilir mi Genişletmek için tıkla... ilgili arkalmdaslardan yardim bekliyorum.
mussolini22 dedi: Fiyat limitim 3000 TL. Anakart, islemci RAM ve kasa. Sadece bunlar icin onerileri yaparsaniz sevinirim. Tesekkurler. bilgiis olan cevaplayabilir mi Genişletmek için tıkla... ilgili arkalmdaslardan yardim bekliyorum.
cigneve Kilopat Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 628 Çözümler 2 11 Eylül 2018 #3 Dikkat çekmek için mesaj yazmak yerine konuyu öne çıkarabilirsiniz. PSU'nuz ve HDD'niz var mı? SSD de olur.
Dikkat çekmek için mesaj yazmak yerine konuyu öne çıkarabilirsiniz. PSU'nuz ve HDD'niz var mı? SSD de olur.
mussolini22 Hectopat Katılım 28 Şubat 2013 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2018 #4 Silinen üye dedi: Dikkat çekmek için mesaj yazmak yerine konuyu öne çıkarabilirsiniz. PSU'nuz ve HDD'niz var mı? SSD de olur. Genişletmek için tıkla... Psu 600 luk var.. Hdd 1 tb ssd 120 gb var.. Nasil yapildigini bilmiyordum. Kusura bakmayin.. Yardim icin tesekkurler.
Silinen üye dedi: Dikkat çekmek için mesaj yazmak yerine konuyu öne çıkarabilirsiniz. PSU'nuz ve HDD'niz var mı? SSD de olur. Genişletmek için tıkla... Psu 600 luk var.. Hdd 1 tb ssd 120 gb var.. Nasil yapildigini bilmiyordum. Kusura bakmayin.. Yardim icin tesekkurler.