MSI R7 370 alınır mı?

• Konuyu başlatan 6ODRA
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 7.941
Makaleler
3
Daha fazla  
MSI R7 370'e denk Nvidia'da hangi kart oluyor?

MSI R7 370'in 4 GB versiyonunu almayı düşünüyorum. Başka önerisi olan varsa söyleyebilir. Ek olarak da HD7790'dan bu karta geçince yüzde kaç performans artışı yaşarım?

• AMD FX6300
  • 6GB 1333MHZ
  • Xigmatek 500W 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 750 TI'dan daha güçlü. Daha yeni daha süper ve 7790'dan çok çok yüksek performanslı.

2 GB MSİ R7 370 kullanıyorum ve kart 750Tİ değil GTX950 ye denk bir kart 4GB ne kadar performans farkı getirir bilmiyorum.
Gta 5 vs oynarken video bellek sıkıntısı çekiyorum o yüzden ram kısmını yüksek seçmeye baktım

Bana şimdi ki kartımdan %35-50 daha üstün oyunlarda mesela 40FPS alıyorsam bunu 60-65'e çıkaracak bir kart istiyorum. Mümkünse en az 3-4 GB video belleği olan bir grafik kartı olarak ne önerebilirsiniz? Bütçe 700TL. Olduğu kadar artık. kullandığım kartın 1GB versiyonunu kullanıyorum grafik arttırmama engel oluyor.

Gta 5 vs oynarken video bellek sıkıntısı çekiyorum o yüzden ram kısmını yüksek seçmeye baktım

Bana şimdi ki kartımdan %35-50 daha üstün oyunlarda mesela 40FPS alıyorsam bunu 60-65'e çıkaracak bir kart istiyorum. Mümkünse en az 3-4 GB video belleği olan bir grafik kartı olarak ne önerebilirsiniz? Bütçe 700TL. Olduğu kadar artık. kullandığım kartın 1GB versiyonunu kullanıyorum grafik arttırmama engel oluyor.
Sapphire R9 380 Nitro 2 GB alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı