MSI R7 370 Ekran Kartı Fanları Çalışmıyor

Mrcus4

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar, ekran kartı yeni sayılır neredeyse hiç kullanılmadı. Bildiğiniz üzere başlıkta ismini verdiğim ekran kartı özelliği gereği (Twin Frozr) 60 dereceye kadar fanlarını çalıştırmıyor zaten. Fakat benim bilgisayarda 60 dereceyi geçse bile fanlar devreye girmiyor ve takdir edersiniz ki bir sürü soruna yol açıyor bu durum. Enteresan şekilde MSI Afterburner programında fanların döndüğü gösterilse de kasaya baktığımda dönmediğini görüyorum. Ayrıca yine bir AMD programı olan ve ekran kartını test etmeye yarayan bir programda da ekran kartının R9 270 olarak gösterildiğini fark ettim ama driverına ve Afterburner'a baktığımda R7 370 olarak (olması gerektiği gibi) gösteriyor. Bunun dışında aldığım mavi ekran hataları da cabası (memory_managemet , pfn_list_corrupt vs vs). Sorunların yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğunu çözemedim. Tavsiyelerinizi ve çözüm önerilerinizi bekliyorum...
Bilgisayar bileşenleri:
  • Anakart: Gigabyte GA-H57M-USB3 (rev. 2.0)
  • İşlemci: Intel i7 870 2,93 GHz
  • Ekran kartı: MSI AMD Radeon R7 370 2GB
  • RAM: 8GB Hi-level (2x4) 1333MHz
  • HDD: Seagate 1TB 7200RPM
  • Windows 8.1 pro 64bit (crackli)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı