Msi r7 370 g2 FPSdüşüklügü

Herkeze merhaba yeni almış oldugum msi r7 370 modelindeki ekran kartı oyunlarda fps düşüklügü sorunu

• Darbogaz

Oy: 3 60,0%
  • Ram

Oy: 2 40,0%

• Oy verenlerin toplamı
    5
Var yarın atarım şöle bir sıkıntım var belki bunla çözülür. Ets2 de şuan ölçekleme 400 full ayarlarda 30 35 fps alıyorum . Oyunda ayarları en düşüge alıncada 30 35 fps alıyorum . Yükselme olmuyor bana göre işlemci gibi geliyor bazı arkadaşlarımda powersup yeterli güç vermiyor diyor . Ben size psu'nunda fotografını atıcam ona göre bana bilgi verirseniz iyi olur . Kesin cevap arıyorum sorunun nerde olduğuna dair .

http://i.hizliresim.com/J6BE5j.jpg

Değerlerde bir GPU kullanımı var birde sadece GPU var. GPU kullanımı %99 gözüküyor, GPU %17 gözüküyor. Başka oyunlarda deneme şansın var mı?

GPU kullanımı olan ilk işlemcinin diye biliyorum Gpu ise %17 Olan ekran kartının fan hızı .

İşlemciyle filan alakası yok.Başka oyunlarda performans testi yapın, internetteki test sonuçlarıyla karşılaştırın.Powerında gayet yeterli yetersiz diyen arkadaşa sorun trafomu bağlayacakmışız bi ekran kartı aldık diye.

Bariz oyunun optimizasyonunda kaynaklanıyor yada driverlarda bi sıkıntı var.Eski sürüm driverlara dönmeyi deneyin.

-Kafanızı bulandırmayın anketlerle vs.core 2 duo işlemciylede o oyunda 35-40 fps aldım.Ayarsız oyun bariz.

Gerçekten çok saolun işlemci almaktan kurtardınız beni . Yarın hemen arma3 cs go gibi oyunlardan ss atıcam size onlarda bakarsınız yine cevap verirsiniz tekrardan saolun .

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı