MSI R7950 hakkındaki yorumlarınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu alıcağına git bi GTX670 al uçurur bence.

Bu da güzelmiş özellikleri. Ama bence soğutma yetersiz. Asus tavsiye ederim.

GTX 670, HD 7950 den %15 daha hızlı. Bide şöyle bir artısı daha var 80 Watt daha az güç tüketiyor ve aynı fiyata sahip. Bu durumda GTX 670'i burakıpta HD 7950 almak saçmalık olur. Bu forumda biz AMD ekran kartılarına fazlasıyla önem veriyoruz, ama bu nokta da GTX 670. Çünkü bu sene liderlik nvidia'nın elinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam ama amcam oyun da oynuyor... Ve ileriki yıllarda belki oyunlar 3 GB'lık bellek isteyecek, o zaman ne yapacağız. Ama tabi ekran kartında GB miktarı'nın önemi yok.

Tamam ama amcam oyun da oynuyor... Ve ileriki yıllarda belki oyunlar 3 GB'lık bellek isteyecek, o zaman ne yapacağız. Ama tabi ekran kartında GB miktarı'nın önemi yok.

Sana şöyle diyeyim. O Senin bellek aşkın var ya. Neyse bir şey demiyorum

Hem GB'ın önemi yok diyorsun. 3 GB belek isteyecek diyorsun ve yazım yanlışı yapıyorsun. Ayrıca aynı konuyu bir daha açıyorsun. https://www.technopat.net/forum/mas...950-directcu-ii-mi-gtx670-directcu-ii-mi.html

O D******Haber'deki konuyu okumuşsun. Kaç kere diyoruz. HD 7950 gibi bir GPU zaten bellekten önce eskiyecek. 2 GB neyine yetmiyor ? Oyunları 5-6 tane montörde oynayaksan bilemem.
Bak sana bir örnek vereyim. 8800 GT. Kendisi 256 MB olmasına karşın bugün 1 GB lık çoğu ekran karta kafa tutuyor. Neden mi ? İşte bundan. GTX 670 al rahat et. Bırak bu bellek olayını.

Günümüz'de Metro 2033 bile okadar istemiyor. Anlaşılan senin beyin çantana yerleşmiş GB miktarı. Bilirim nasıl bir duygudur, insanın kafasına yerleşince vaz geçemiyor kim ne derse desin. Ancak bellek miktarına aşık olmuş san, Gtx 670'in 4 GB'lık varyasyonu var. işte linki

VATAN COMPUTER - ZOTAC - GTX670 GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Ekran Kartı

İlerki zamanlar da Directcu ii 4 GB'lık varyasyonu da piyasaya sürülecekdir. Ancak çok gereksiz.

Arkadaşlar beni yanlış anladınız atarlanmayın Hem benim bellek aşkım yok. Bellek aşkım bile olsaydı amcama mevsres in önerdiğini aldırırdım. Hatta çıkıcak olan MARS III aldırırdım. Benim kendi sistemim bile 512 mb ekran kartı var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…