MSI R9 270 mi GTX 760 mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle GTX 760. Eğer Asus alırsanız daha iyi olur.
Sıcaklık testlerinde Twin Frozr ve DCU II başa baş gitmektedir. ASUS veya MSI alması onun için birşeyi değiştirmez.

GPU Temperature Comparison
IdleLoad
MSI GTX 760 Gaming29°C69°C
NVIDIA GTX 76036°C82°C
Gigabyte GTX 760 OC36°C68°C
Palit GTX 760 JetStream35°C73°C
EVGA GTX 760 SC33°C72°C
ASUS GTX 760 DC II OC29°C68°C

Görselin kaynağı: TechPowerUp

Her zaman bana karşı geleceksin değil mi ? Birde ASUS 1 fark önde. Zaza

Sistem toplama konumda o kadar karşı gelen insandan böyle birşey beklemem doğal. (KrovePro)
Sen KrovePro isen senle muhatap olmam hata. Bu arada sistem konunda 23 yaşında olduğunu söylemiştin ya, aşağıdaki cümlenden de anlıyoruz.

Her zaman bana karşı geleceksin değil mi? Bir de ASUS 1 fark önde. Zaza.
Ayrıca söyleyeyim: Soru işaretinden önce boşluk bırakılmaz. Bağlaç olan "de" ayrı yazılır ve anlamakta zorluk çektiğim son yazdığın cümlenin sonuna nokta koymamışsın.

Samimi olmadığın biri ile böyle konuşma, özellikle karşındaki kişi sana değer vermiyorsa. Her konuda da kavga çıkarmaya çalışma.

İlgi alanım olmayan kişilerle konuşmam. Sen yaşıtlarınla konuş. Ayrıca istediğim gibi yazarım. Ceza yiyen benim.

Normal kullanımda GTX 760, R7 270X'den biraz daha iyi ama arada öyle bir uçurum yok görünüyor.

Bu aşağıdaki grafikte 260X ve 290X sonuçları verilmiş. BF4 oyununda Shanghai bölümünde medium ayarda 260X 79FPS Mantle ile 86FPS almış. 290X ise ultra ayarda normalde 47FPS mantle ile 57FPS almış. Sonuçta Mantle'ı kullandığında 7-8 FPS daha yüksek değerler elde edeceksin muhtemelen. Bu nedenle Mantle teknolojisini kullanırsan GTX 760'dan biraz daha iyi sonuçlar elde edebilirsin. İşlemci olarakta A10-7850K kullanılmış onu ekleyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…