MSI R9 280 Değer Bir Ekran Kartı Önerisi

manaz88

Hectopat
Daha fazla  
Gençlik,benim ekran kartını garantiye verdim. Yasal süresi doldurdu halen servis yolunda gözükmektedir. MSI R9 280 ekran kartı vatan bilgisayar sitesinde bulamıyorum, R9 280x var. Bu nedenle iade yapacaklarını tahmin ediyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Eş değer özelliklerde vs. bir ekran kartı önerir misniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 380, R9 280 göre daha güncel bir kart olduğunu biliyorum. Ama ben 626 TL'ye almıştım. Aide alırsam eğer çek verecekler 626 TL, üstüne fazla bir fark vermeden ekran kartı almayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla ekran kartlarında GB en son bakılacak özellik değil mi? 2 GB olanı alsam ne fark eder ki?

Hayır 2GB Vram üzerine çıkıldığı zaman sistem belleğinden yer almaya başlayacak hafif takılmalar olabilir.

Vram yetmediği yerde sistem bellekten yani Ram'den yer alacak doğru anlamış mıyım.? Peki bu hafif takılmalar can sıkıcı sorun olabilir mi? yani oyundan soğutacak kadar büyük olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı