MSI R9 280 Gaming 3G yoksa Asus R9 280 DirectCU II TOP mi?

MSI R9 280 Gaming 3G yoksa Asus R9 280 DirectCU II TOP mi?

• MSI R9 280 Gaming 3G

Oy: 25 75,8%
  • Asus R9 280 DirectCU II TOP

Oy: 8 24,2%

• Oy verenlerin toplamı
    33
Dostum ben açılan düzünelerce konuya dayanarak söylüyorum. Gördüğüm ısınma sorunlarının çoğunda "Asus R9 290 DCU II sahibiyim ve kartım ısınıyor" gibi başlıklar görüyorum. Hiç "Msı R9 290 kartım var ve ısınma sorunu yaşıyorum" diye başlık hatırlamıyorum. Ayrıca bunu birtek ben demiyorum kardeşim. Forumda bir çok insan bunu tecrübe etmiş. Bende onların tecrübelerinden faydalandım. (Lafım sadece Asus R9 DCU II'ye. Asus'un R9 serisinde kullandığı farklı soğutma sistemlerine lafım yok.)

TF > DCU II.

Cevap: MSI.

Aslında Asus Direct II ile Asus Direct II Top olan modellerinin farkıda olabilir buda önemli olabilir doğrumu sizce
Bide sizlere sorularım;
Asus ile Msinin soğutması ile oyun performansı aynımıdır yani asus'ün tek sorunu artifactmıdır?
Eğer Artifact sorunu varsa sorunu hemen algılayabilirmiyim yani ilerki zamanlara doğruda çıkma olasılığı olurmu?
Bide sorunu en iyi nasıl algılayabilirim yani hangi oyunla hangi ayarlarda algılarım?

Arkadaşlar ASUS R9 280x kullanıcısıyım. Saçmalıktır ısınma sorunu ve kırmızı ekran sorununu bahsetmek. Asus markasından bahsediyoruz burda. Ekran kartımdan çok memnunum. 100 tl daha bütcem olsaydı ekran kartı için STRİX versiyonunu alırdım. MSI kartta da bir problem yok Asus Direct II Top'da problem yok. MSİ alırsınız ama 1 fps bile fark yaşamak zor olur. İki markanın iki ekran kartınında R9 280 serisine problem çıkmayacağından eminim.

Onceki mesajinda direk "R9 serisi ASUS ekran karti almayin" diyerek bir genelleme yaptin. Bu durum R9 290 ve X surumu icin gecerli. Zamaninda R9 270X kullandigimdan, neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum.

Onceki mesajinda direk "R9 serisi ASUS ekran karti almayin" diyerek bir genelleme yaptin. Bu durum R9 290 ve X surumu icin gecerli. Zamaninda R9 270X kullandigimdan, neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum.
Yani bu sorun asus'ün R9 290 ve 280x sürümü içinmi geçerli yani asus'ün 280 modelinde genel olarak bu sorun yaşanmaz değilmi?
Eğer öyleyse 280 modelinde msi yerine asus'ü tercih ettiğim iyimi olmuş kötümü?

Asus r9 270 kullanıyorum. Isınma yok. Foruma neredeyse her gün girmeme rağmen hiç Asus r9 290 kartım ısınıyor diyene rastlamadım. Hadi belki denk gelmemiş olabilirim fakat konuyu açan arkadaşların kasa içi soğutmaları, oturdukları evin sıcaklığı, kartın sorunlu olması gibi ihtimalleri değerlendirdiniz mi ? Bende bazen rastlıyorum öyle konulara. Adam Msi kartım ısınıyor diyor mesela. Bir bakıyoruz sıcaklıklar gayet normal değerlerde. Belki bunun gibi yanlış anlaşılan konulara denk gelmişsindir.

Asus R9 280 DCU II TOP kullanıyorum. Şuana kadar hiç bir ses veya ısınma sorunu yaşamadım.

"Sapphire R9 280 DCU II Gaming 3G kullanıyorum, ısınma sorunu yaşamadım."

Denk geldiğim konular şöyle oluyor genelde: "Fanlarım %100'de dönüyor ve sıcaklık 90 derece, 95 derece" gibi. Bilinçsiz bir kullanıcı değilim kardeşim. Öyle balıklama atlamam her şeye. Ben bütün Asus R9 DCU II'ler sorunlu demiyorum. Diğer modellere göre daha çok arıza çıkıyor bu modelde. Yani ben bunu tecrübe ettim. Siz hiç görmemişsiniz ve "Asus R9 DCU II sorunsuzdur" düşüncesini tecrübe etmişsiniz. Kartınızı seviyorsunuz biliyorum. Herkez sever ekran kartını. O kadar para veriyorsun sonuçta. Ben sadece kartı alacak arakdaşın yerinde olsam yapmayacağım şeyi söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…