MSI R9 280 Gaming 3G yoksa Asus R9 280 DirectCU II TOP mi?

MSI R9 280 Gaming 3G yoksa Asus R9 280 DirectCU II TOP mi?

• MSI R9 280 Gaming 3G

Oy: 25 75,8%
  • Asus R9 280 DirectCU II TOP

Oy: 8 24,2%

• Oy verenlerin toplamı
    33
MSI ve Asus iki firmadanda sıkıntı yaşamazsınız oyüzden pişman olmanıza hiç gerek yok

İkisininde garantisi 3 yıl olsaydı Msi al derdim arkadaşa. Fakat 1 yıl garanti için Asus alınmalı bence. Google' da Asus r9 290 ısınma diye araştırınca bu forumda bir adet başlık gördüm. O da referans tasarım olduğunu söylüyordu. Bu arada kartımla hiç alakası yok. Marka tutan birisi değilim. Benim kartım sorunlu olmasın da isterse bütün diğer r9 serisi sorunlu olsun umurumda değil. Fakat aşırı ısınma gibi bir sorun çıktığında firma zaten birebir değişim yapıyor. Benim de ilk aldığım r9 270' in tek fanı çalışmıyordu. Hemen değiştirdiler yenisiyle. 1 yıl garanti için risk almaya değer bence.

İfadeler: omy
Asus R9 280 DCU II TOP kullanıyorum. Şuana kadar hiç bir ses veya ısınma sorunu yaşamadım.
"Sapphire R9 280 DCU II Gaming 3G kullanıyorum, ısınma sorunu yaşamadım."
MSI ve Asus iki firmadanda sıkıntı yaşamazsınız oyüzden pişman olmanıza hiç gerek yok
Ben kartı vatan yetkililerin önerisiyle zaten almış bulundum ama msi ile asus'ün performans sorunu olurmu diye onu merak ediyorum?
Bide fanın %100 dönüp ne kadar ısındığını hangi program ile nasıl öğrenebilirim?

Son düzenleme:
performans farkı yok denecek seviyede. Yazışmaları okudum ve jamaica arkadaşımıza hak veriyorum 280 modelinde Asus çok fazla sorun vermiştir Msi a göre...Sizin kartınızda sorun olmaya bilir fakat olanların Asus kullandıkları aşikar

Yeterli cevabı aldın sanıyorum, ankette de sonucu görüyoruz.

290 ve X sürümü hatalı, bunu her konuda zaten dile getirmek mantıksız oluyor.

Ne cocukca cumleler kuruyorsunuz, aldigi ekran kartini para verdi diye ovuyora getirmeye calisiyorsun.

Ayrica onceden kurdugun cumleyle su an dediginin pek alakasi yok, hatta hic yok. Her yazdigin cumlede bir tik kayiyor yazdiklarin. 2-3 tane daha yazarsan DCU II sorunsuz, performansli dedigini goruruz herhalde.

Sayın omy. Size saygım çok büyük. Yazdıklarımı dikkatli okumamışsınız ve burda bana sataşıyorsunuz. Size duyduğum saygıdan ötürü cevap vermeyeceğim. Çünkü bu kitabı daha önce okudum. Ben bir şey diyeceğim, siz bir şey diyeceksiniz. Bu böyle kısır döngü şekilde ilerleyecek. İyi forumlar dilerim.

Benim demeye çalıştığım, Tolga Şahin ekran kartına para verdi diye niye övsün? Kendisi kullanmış, bir sorunu yok diyor. Ben de kullandım ve bir sorun yaşatmayacağını söyledim. Bu durumda iş görüşe değil denemeye, tecrübe etmeye bakıyor. Tabii sizin şansınıza arızalı bir ürün gelmiş olabilir. Ama önceki cümlenizde yaptığınız genelleme hiç hoş değildi. Biraz araştırılmadan öne sürülmüş gibi duruyor.

Sana da iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…