N Neutral Ziyaretçi 14 Kasım 2014 #31 Silinen üye dedi: "Sapphire R9 280 DCU II Gaming 3G kullanıyorum, ısınma sorunu yaşamadım." Genişletmek için tıkla... Tekrarliyorum Asus'un R9 290 ve 290X problemli gibi. Sen diledigini al, onun onceki surumlerinde sorun yok.
Silinen üye dedi: "Sapphire R9 280 DCU II Gaming 3G kullanıyorum, ısınma sorunu yaşamadım." Genişletmek için tıkla... Tekrarliyorum Asus'un R9 290 ve 290X problemli gibi. Sen diledigini al, onun onceki surumlerinde sorun yok.
KS KS cayli73 Megapat Katılım 19 Ocak 2014 Mesajlar 68 14 Kasım 2014 #32 @Silinen üye Asus'ün 280 modellerinde sorun yoksa Asus'ü tercih etmek daha mantıklı değilmi? @Recep Baltaş da soralım
@Silinen üye Asus'ün 280 modellerinde sorun yoksa Asus'ü tercih etmek daha mantıklı değilmi? @Recep Baltaş da soralım
KS KS cayli73 Megapat Katılım 19 Ocak 2014 Mesajlar 68 16 Kasım 2014 #33 JaroxJamaica dedi: @cayli73, Gpu_Z ile öğrenebilirsin dostum. Sistem sağlığını AİDA64'ün test butonu ile test edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kardeşim cpu-z ile aida64'ü yükledim fakat sistem sağlığını ve fanın kaçta dönüp kaç ısınma verdiğini nasıl öğreneceğimi yapamadım anlatabilirmisin acaba
JaroxJamaica dedi: @cayli73, Gpu_Z ile öğrenebilirsin dostum. Sistem sağlığını AİDA64'ün test butonu ile test edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Kardeşim cpu-z ile aida64'ü yükledim fakat sistem sağlığını ve fanın kaçta dönüp kaç ısınma verdiğini nasıl öğreneceğimi yapamadım anlatabilirmisin acaba
N Neutral Ziyaretçi 16 Kasım 2014 #34 AIDA64 indirdiysen sol taraftan Algılayıcı sekmesini bul. CPUID HwMonitor ile daha rahat görürsün.