MSI R9 280 ve GTX 760

Yalnız amd driver konusunda kendini geliştirdi. Bir de ben de 5870 mevcut hala desteği devam ediyor ve kartın satışı yok. 560 dediğiniz kart hali hazırda kullanılan ve tercih edilen bir kart daha 1 sene oldu olmadı abimizin birisi 560 aldı ve bf 3 de güzel performans aliyordu en son konuştuğumuzda bir yakınından 560 bulduğunu ve alacağını söylemişti. Tabi ki eski bir kart orası kesin benim söylemiş olduğum olay 10 kişide 2 dir. Çoğu kişinin tercih etmeyeceği bir kart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yav msi 280 istedigin kadar gıdıkla asus 280x e yetişemez. İnternette benchmarks teslerini izlermisinz bi.. GTX 770 in seviyesine ulaşabilen bir r9 280x var her oyunda aynı fps yi alıyor inanmıyanlar izlesin. Youtubeyi açın r9 280 vs 280x veya gtx 770 vs r9 280x yazın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Paran varsa yetiyosa 741 tl ye al asus r9 280x directcu II top biraz gıdıkla Al sana gtx 770 Rp 280 miş gtx 760 miş geç onları.

Son düzenleyen: Moderatör:

Usta monitör dahil değil 11 senelik bilgisayarım vardı artık uğraşmak istemediğim için yenisini toplamaya karar verdim , yeni monitör alalıda 3 ay oldu , sadece kasa toplicam , bütçem ise 2.200 TL'dir . Oyun bilgisayarı toplicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…