Çünkü 2 marka kartı da kullandım. Kesinlikle çöp değil. Ancak uzun yıllardır AMD beni hiç yarı yolda bırakmadı. Nvidia gereksiz pahalı ve pahalı olduğu için insanlar çok çok çok iyi bir ekran kartı sanıyor buna üzülüyorum.
Ayrıca R9-295x2 alıyorum. Önümüzde ki ay. AMD'den cidden şaşmam
Bu iki kart yerine Asus R9 285 Ekran kartını öneririm. Belirttiğiniz iki ekran kartıda biraz eski mimariye sahip. Asus R9 285 yeni mimarı hem performans olarakda üstün. Yinede tercih size kalmış.
@FurkanOZKAYA Evet bende rastladın kartım Nvidia en Dünya'nın en iyisi diyenlere. Halbuki bilmiyorlarki topu topu 2 tane üretici var zaten. Aralarında uçurum fiyat farkı yok zaten. Nvidia'nın yazılımı kusursuz ve kartlarına uzun yıllar destek veriyorlar. AMD F/P konusunda ekran kartlarında oldukça iyi. Ama FX 8350 kullanıyorum işlemcisini bir daha almam.
@FurkanOZKAYA Evet bende rastladın kartım Nvidia en Dünya'nın en iyisi diyenlere. Halbuki bilmiyorlarki topu topu 2 tane üretici var zaten. Aralarında uçurum fiyat farkı yok zaten. Nvidia'nın yazılımı kusursuz ve kartlarına uzun yıllar destek veriyorlar. AMD F/P konusunda ekran kartlarında oldukça iyi. Ama FX 8350 kullanıyorum işlemcisini bir daha almam.