MSI R9 280 vs MSI GTX960

Faker

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşıma PC toplayacaktık ancak ekran kartı konusunda takıldık, arkadaşım hiç AMD kart kullanmadı, güvenemiyor. GTX taraftarı. Bende R9 280'in GTX 960'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum. R9 280 mi, GTX 960 mı?
(Güncel sürücüler kurulu olduğunu ve GTX 960 4GB modeli olduğu varsayılacak)

Son düzenleyen: Moderatör:
R9 280 tercih etmemeli, onun yerine güncel mimari ile R9 285 tercih edilmeli. Güncel mimari ve biraz daha az güç harcıyor. R9 285, GTX 960'a göre daha performanslı. Daha önce Sosyal'de bu konu açılmıştı ve çoğu kişi R9 285 önermişti, bilgin olsun.

R9 285 tavsiye ederim. Sosyal'de ve Recep Baltaş tarafından çok önerilen bir kart.

Şimdi 280 ve 285 , 960'a göre performanslı bu bir gerçek. Fakat 2 yıl sonra bir oyun çıkacak DX12'den aşağı oyun çalışmayacak. O zaman sanırım DX11.2 kartlar bir işe yaramayacak (Bugün DX10'ların yaramadığı gibi) Gerçi DX11 oyunların DX10'da çalıştığını söyleyen konular vardı, çok uğraşmadım. Bilgim yok ne kadar doğrudur. Uzun lafın kısası, ben DX12'den yani GTX 960'tan yanayım.

Kolay gelsin.

Şimdi 280 ve 285 , 960'a göre performanslı bu bir gerçek. Fakat 2 yıl sonra bir oyun çıkacak DX12'den aşağı oyun çalışmayacak. O zaman sanırım DX11.2 kartlar bir işe yaramayacak (Bugün DX10'ların yaramadığı gibi) Gerçi DX11 oyunların DX10'da çalıştığını söyleyen konular vardı, çok uğraşmadım. Bilgim yok ne kadar doğrudur. Uzun lafın kısası, ben DX12'den yani GTX 960'tan yanayım.

Kolay gelsin.
Sana R9 285'in DX 12 desteği olmadığını kim söyledi ? %100 desteği var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı