MSI R9-280X ve HP IPISB-CH2 sistem görüntü vermiyor

Serhat Kurugöl

Kilopat
Yer
İzmir
Başlıkta belirttiğim gibi 6 bip sesi sorunu yaşıyorum. Sistem kartı takmadan çalışıyor ama kartı taktığımda 6 bip sesi veriyor. Kartın üzerinde BIOS tuşu olduğu söyleniyor bu tuş sağ tarafta duruyor fotoğraflarda belirteceğim. Sola aldığımda bu sefer hata sesi yok ama ekranda yine görüntü gelmiyor, yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ana kartın çıktığı sistemi bulursanız BIOS güncellemesini HP'den indirip yapın. Uyum sorunu olabilir eğer ekran kartında arıza yoksa.
HP'deki en güncel BIOS sürümü kurdum ama sorunumu çözmedi. Bu uyumsuzluk nasıl bir durum pek bilgim yok. Kurulu olan BIOS sürümü = AMI 7.12 12.10.2011 daha yenisi var mı bilmiyorum sitede gösterdiği son sürüm buydu. 1 saat önce kadar bakmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
En güncel BIOS bile 2011 sürümlü. 280X çok daha yeni bir kart. Uyum sorunu olabiliyor. Olmaması lazım ama oluyor. Başka kart deneyin ya da başka anakart alın. Bu tarz hazır sistemlerle gelen anakartlar genelde piyasadaki ürünlerle uyum sorunu yaşıyor.

Gigabayt GTX 560TI kartım vardı onu çalıştırıyor. Dediğiniz gibi olabilir. Peki İntel DH55TC Anakartım var birde bu kartta çalışabilir mi bilginiz var mı? Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…