M Musab Karagülle Ziyaretçi 30 Mart 2014 #2 Eğer bütçeniz yetiyorsa alın güzel bir karttır Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2014
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 30 Mart 2014 #3 Oldukça iyi bir kart. Tam bir F/P ürünü.
tayfuntako Hectopat Katılım 2 Kasım 2013 Mesajlar 409 30 Mart 2014 #4 Ben Sapphire R9 290x kullanıyoruum 1 hafta oldu alalı pek ısınamadım Sapphire'e.Vatan'a geri iade edip Msi almayı düşünüyorum.Sizce mantıklı mı olur?
Ben Sapphire R9 290x kullanıyoruum 1 hafta oldu alalı pek ısınamadım Sapphire'e.Vatan'a geri iade edip Msi almayı düşünüyorum.Sizce mantıklı mı olur?
M Musab Karagülle Ziyaretçi 30 Mart 2014 #5 tayfuntako dedi: Ben Sapphire R9 290x kullanıyoruum 1 hafta oldu alalı pek ısınamadım Sapphire'e.Vatan'a geri iade edip Msi almayı düşünüyorum.Sizce mantıklı mı olur? Genişletmek için tıkla... Evet msı almanız daha iyi olacaktır. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2014
tayfuntako dedi: Ben Sapphire R9 290x kullanıyoruum 1 hafta oldu alalı pek ısınamadım Sapphire'e.Vatan'a geri iade edip Msi almayı düşünüyorum.Sizce mantıklı mı olur? Genişletmek için tıkla... Evet msı almanız daha iyi olacaktır.
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2014 #6 tayfuntako dedi: Ben Sapphire R9 290x kullanıyoruum 1 hafta oldu alalı pek ısınamadım Sapphire'e.Vatan'a geri iade edip Msi almayı düşünüyorum.Sizce mantıklı mı olur? Genişletmek için tıkla... Saphire' ye ben de güvenemiyorum. Tercihim ASUS.
tayfuntako dedi: Ben Sapphire R9 290x kullanıyoruum 1 hafta oldu alalı pek ısınamadım Sapphire'e.Vatan'a geri iade edip Msi almayı düşünüyorum.Sizce mantıklı mı olur? Genişletmek için tıkla... Saphire' ye ben de güvenemiyorum. Tercihim ASUS.
M Musab Karagülle Ziyaretçi 30 Mart 2014 #7 Silinen üye dedi: Saphire' ye ben de güvenemiyorum. Tercihim ASUS. Genişletmek için tıkla... Evet bazı MSI kartlar O.C'li geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2014
Silinen üye dedi: Saphire' ye ben de güvenemiyorum. Tercihim ASUS. Genişletmek için tıkla... Evet bazı MSI kartlar O.C'li geliyor.
tayfuntako Hectopat Katılım 2 Kasım 2013 Mesajlar 409 30 Mart 2014 #8 Asus bende almak istedim ama R9 serisinde soğutma sıkıntısı var dediler. Ama şimdi anakartım Msi Z87 olduğu için Msi R9 290 düşünüyorum Sapphire'i geri verip.Tabi alırlarsa.
Asus bende almak istedim ama R9 serisinde soğutma sıkıntısı var dediler. Ama şimdi anakartım Msi Z87 olduğu için Msi R9 290 düşünüyorum Sapphire'i geri verip.Tabi alırlarsa.
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2014 #9 Silinen üye dedi: evet bazı msi kartlar o.c lu geliyor Genişletmek için tıkla... MSI da iyidir. Fakat tercihiniz ASUS tarafından olmalı. Garanti, soğutma ve birçok taraftan ASUS kalitesi gözünüze çarpar.
Silinen üye dedi: evet bazı msi kartlar o.c lu geliyor Genişletmek için tıkla... MSI da iyidir. Fakat tercihiniz ASUS tarafından olmalı. Garanti, soğutma ve birçok taraftan ASUS kalitesi gözünüze çarpar.
tayfuntako Hectopat Katılım 2 Kasım 2013 Mesajlar 409 30 Mart 2014 #10 Geri alırlar mı 1 haftalık kartı?