Satılık MSI R9 295X2

HUNTER

Megapat
Makaleler
2
Yer
Fethiye/Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, 07/07/2014 tarihinde aldığım MSI R9 295X2'mi satmayı planlıyorum. Çünkü kartın hakkını tam olarak veremiyorum. Üniversite sınavına hazırlanmam gerektiğinden aldığım günden beri sadece hafta sonları açabiliyorum zaten bilgisayarı. Ben bu kartı sonuna kadar kullanacak birileri olduğunu tahmin ederek ilk burada paylaşıyorum. Dediğim gibi sadece hafta sonları kullanılmıştır. Kartı alalı da 3 ay 1 hafta oldu. Yani kart aslında 28 günlük denebilir. 0'dan farksız. Piyasa fiyatı 4.000 ile 6.000 Tl arası değişiyor. Ben ise 3.000-3.500 gibi vermeyi düşünüyorum. Geri kalan paranız ile de güzel bir SSD alabilirsiniz sisteminize. Ürünün garantisi vardır. Hiç bir O.C işlemi görmemiştir. İlgilenen arkadaşlar konuya yorum yaparak veya PM atarak bilgi alabilirler. Bilgilendirmeyi yaptıktan sonra Ürünün birkaç fotoğrafını paylaşayım. Resimlerden de görebileceğiniz üzere toz bile konmamış daha kartın üstüne
Her ne kadar bilen bilse de bilmeyenler için şu tabloyu da paylaşayım. Tabloya göre R9 295X2, 2x GTX 980 SLI'dan sadece yüzde 7 daha az performans vermektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim yanlış anlamada 3000 - 3500 TL arası istemişsin, R9 295x2 999$'a düştü Türkiye'yede gelmesi bu partiden sonra düşünüyorum. Sıfırı yani yaklaşık 3000 - 3200 TL arası oluyor. Biraz düşürmeyi düşünürsen almayı planlıyorum. Facebook'um fb.com/serhat.aycinn ulaşırsanız konuşabiliriz.

O indirimin yakın zamanda geleceğini düşünmüyorum. Çünkü şimdiye kadar epey parti geldi. Ama babamla konuşmalıyım. 3.000'e indirebilirim fiyatı ki kart zaten sıfırdan farksız. 28 gün kullanabildim sadece.

Ürünle ilgilenen yok mu arkadaşlar hiç? Satışa çıkardığım günden beri çıkardım kasadan kartı. Hala 28 gün kullanılık durumda. Fiyatı da 3.000-3.300 arası düşünüyorum.

Donanımhaber'e konu açın isterseniz fiyatınız çok güzel orada daha rahat alıcı bulunur.

Donanımhaber'e konu açın isterseniz fiyatınız çok güzel orada daha rahat alıcı bulunur.
Orada da açtım ama sonuç yok. Nvidia'nın yeni kartlarının 2016 da çıkacağı haberleri dolaşıyor. Bu doğrulanırsa belki alıcı çıkar.

@HUNTER Titan Black'ten %50 daha performanslı olacağına kesin gözüyle bakılıyor. AMD tarafında devasa bellek bant genişliği sunulacağı için nVidia 12 GB Vram ve 384 verimli bellek yolu ile 28 nanometrede karşılık vermeyi düşünüyor. Daha doğrusu AMD 28 nanometrede karşılık veremediği için mimariyi küçültüp kazandığı ısı ile performansa yüklenip yine ısınan bir kart ile performans vaad edecek gibi duruyor.

Oyun durumu da çok karışık DirectX 12 üzerine oyun geliştirildiğinde eski kartlar ne olur bilemiyorum açıkcası.

Konu güncel arkadaşlar. Fiyatı 3.000 Tl'ye indirdim Alıcı bulursam biraz daha indirebilirim ama zaten kartın sıfırı Doların yükselmesiyle 4.200-4-500'e satılıyor Vatan'da. Kartın Değeri düşmesin diye hala kullanmıyorum zaten. Hala 1 aylık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…