Alacağım ekran kartı Msı R9 380 4G olan modeli bu sistem için anakart ramım yeterli mi? İşlemci darboğaz olacaktır ileride değiştirecem bana diğer bileşenlerle uyum sağlar mı son çıkan oyunları full ultra 1080 p açsın +40 fps üstü yeter ?
İşlemci ileride almayı planlıyorum şuanlık orta ayarlarda oynasam yeter ekran kartı izlediğim son cıkan oyunları full ultra 1080 p 40 fps üstü oynatıyor örnek
bknz: GTA V>BATTLEFİELD SERİSİ ASSASSİNS CREED SERİSİ > FALLOUT 4 GİBİ oyunlar oynuyacağım.
İşlemci ve anakart kaynaklı. Hazır alacaksın yeni platforma geç. 1151 soket sisteme geç en düşük İ5 bir sistem yapmaya çalış. H170'den aşağı da anakart almazsan sorun olmaz.
Bahsettigim islemci ile bu ekran kartiyla darbogaz oluyormus yuzlerce konu okudum ama sindilik bu ekran kartini alip bi muddet idare etneyi dusunuyorum sizce nasil olur fikriniz nedir
İşlemci ve anakart kaynaklı. Hazır alacaksın yeni platforma geç. 1151 soket sisteme geç en düşük İ5 bir sistem yapmaya çalış. H170'den aşağı da anakart almazsan sorun olmaz.
@Silinen üye Görüntü gelmeme gibi problem çıkabilir. Ben uyardım artık sonra açılmazsa geri dönüşü olmayan yola girme. İlk altyapını sağlama almadan ekran kartı alıyorsun böyle olmaz.