Msı R9 380 Tam Frekansta çalışmama

Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba. 4-5 ay önce pc topladım fakat, sorunlarla karşılaştım. Ekran kartı masaüstünde 300 mhz de çalışırken oyuna girdiğimde 980 mhz olması gerekirken 900-980 mhz arasında değişiyor. O yüzden ekran kartımı kendim 980 mhz ye almak zorunda kalıyorum. Ve masaüstünde 61 derece oluyor. Bunun çözümü nedir ? Ve ekran kartı Max Payne 3, Ryse Of Son Rome gibi oyunlarda mhz 980 e çıkmayınca çökmeler yaşadım. Bu çökmelerde oyun oynarken ekran gidiyor yani siyah oluyor. Arkadan sesler geliyo ama pc kitleniyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımla!

Bu sorunları ben de bazen Nvidia driverlarında yaşıyorum. Driverı sil tekrar yükle. Bu arada MSI 60 derece altında fan çalıştırmadığı için o sıcaklık normal.

Bu sorunları ben de bazen Nvidia driverlarında yaşıyorum. Driverı sil tekrar yükle. Bu arada MSI 60 derece altında fan çalıştırmadığı için o sıcaklık normal.
Bir kaç kez denemiştim. Gine mhzyi 980 e almayınca oyunlarda çökme yaşanıyor. Bu arada dvı vga dönüştürücü kullanıyorum. Oyunlarda en fazla 66 dereceyi gördüm. Ekran kartında bi sorunmu var ?

@Mehmet Gündoğan Bence bir problem yok, ihtiyaç duymadığı zaman tam güçte çalışmıyor. Oyun ayarlarından FPS sabitlemeyi kapatıp, birde öyle dene.

Yeniden temiz kurulum yap yada sürücüleri kaldırıp tekrar kur, ayarlarını da kurcalama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…