MSI R9 380 vs SAPPHİRE NİTRO R9 380X?

alihan özbek

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle bu forumda daha önce bir konu açtım 2gb veya 4gb'la ilgili fakat msi r9 380 930tl, sapphire r9 380x 980 tl 4gb ikisi de sizce hangisini almalıyım? Neden soruyorum bunu bu sitede bazı kişiler bana sapphire önerdi fakat benim ekran kartım sapphire hd7850 1 gb 256 bit ve memnun değilim ondan dolayı sapphire'e güven sorunu yaşıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Teşekkürler.

Kesinlikle SAPPHIRE R9 380X almalısınız. Evet, eski kartlarında sorun yaşayan birçok kullanıcı oldu ama NITRO serisi malzeme kalitesi, soğutması, uygulama desteği ve tasarım olarak gayet başarılı.

Ekran kartından memnun olmamanın sebebi markası yüzünden değil modeli yüzündendir. Sonuçta elindeki kartın markası Sapphire değil de Msi, Asus, Gigabyte olsa yine memnun olmayacaktın. Şimdi güvendiğin Msi R9 380 alsan bu sefer 4 sene sonra performansı düştüğünden Msi'dan memnun değilim diyeceksin. Bu açıklama yeterli olduysa hangisini önerdiğimi de anlamışsındır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı