MSI R9 390 Ekran Kartı için Sıvı Soğutma Yapmak

Bende yükte bikere 77derece gördüm cod4 te normalde 73 derece falan. Kasam z11 plus psu fanı içe bakıyor tamda ekran kartının önüne geliyor aralarında 8cm falan fark var acaba bu fark edermi?
80'e kadar gayet normal. Resmini görmemiz daha iyi olur.

Elinizle yaptığınız ayarları söylermisiniz acaba bende ona göre yapayım. Bide bu ayarları afterburner ilemi yapıyorsunuz çünki ben arada bir gaming app kullanıyorum gaming app yi açınca after bunerin fan ayarı devre dışı kalıyor

Bu ürünü incele ,fiyatın bulamadım
Sitesinde r9 390 desteklemiyor yazıyor ama altdakı linkde msi modelinde bu sıvı soğutmanın kurulumu yapılmış.Sitede uyumlu model sıvı soğutma modelleri yazılmış, istediğini seç ve kurulumun yap .Video ile nasıl kurulum yapılıcan anlatmışlar, çok basit.
NZXT Kraken G10 GPU Cooler - Kraken Computer Case Air Cooler - NZXT
Bu resimler işine yaraya bilirr
Imgur: The most awesome images on the Internet
Buda kurulumu yapanın açdı konu
r/pcmasterrace
Not
Şimdi fark etdim sitesinde Türkiye için kargo yokmuş
Amazonda sipariş ede bilirsin fiyatı çok uygunmuş
4 renk seçeneği mevcut .
Buda uyumlu sıvı soğutma modelleri :
NZXT : Kraken X61, Kraken X41, Kraken X31, Kraken X60, Kraken X40
Corsair : H105, H110, H90, H75, H55 , H50 (CW-9060006-WW only)
Antec : KUHLER H2O 920V4, KUHLER H2O 620V4, KUHLER H2O 920, KUHLER H2O 620
Thermaltake : Water 3.0 Extreme, Water 3.0 Pro, Water 3.0 Performer, Water 2.0 Extreme, Water 2.0 Pro, Water 2.0 Performer
Zalman : LQ-320, LQ-315, LQ-310
Amazon.com: NZXT Technologies Kraken G10 Liquid Cooled GPU Bracket Cooling RL-KRG10-W1, White: Computers & Accessories
Dip not
Sıvı soğutmalar bir az pahalıymış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…