AMD FX 8350 4.0 GHz islemci
MSI 970a-G46 anakart
Kingston 8 GB RAM
High power 750w 80 plus guc kaynagi
Msi R9 390 8 GB 512 bit ekran karti
Arkadaslar simdi soyle bir sikinti var PC arizalandi tamire biraktim sorun guc kaynagi diye basladi tamir gordu. Asil sorun anakarttaymis. Guc kaynagini etkilemis chipsetler yanmis tamir gordu acildi. Net vs video actim sikinti yok oyun actim PC tak geri kapandi su an acilmiyor. Oyunda agir degil CS GO actim simdi asil soru ekran kartim anakarta cok yuk bindirdigi agir geldigi icin yanmis olabilir mi? Tamir ucreti de az degil ona verene kadar az daha ekleyip yeni aliyim diyorum. Öneri var mi?
Anakarta fazla aşırı yük binerse yanma ihtimali var, ekran kartı da sebep olabilir ama bu ihtimal sıkça meydana gelen bir hadise değil. Elektrikten kaynaklı bir sorunda yaşamış olabilirsin, neden arıza çıkarttığını tam olarak bilemem. Anakart için bütçen ne kadar?
Anakarta fazla aşırı yük binerse yanma ihtimali var, ekran kartı da sebep olabilir ama bu ihtimal sıkça meydana gelen bir hadise değil. Elektrikten kaynaklı bir sorunda yaşamış olabilirsin, neden arıza çıkarttığını tam olarak bilemem. Anakart için bütçen ne kadar?
cevap için teşekkürler 1 hafta yasak yemişim cevap veremedim anakartı aldım şuan fan sıkıntısı yaşıyorum stock fanı değiştirmiştim 10 gündür felan oyun oynayamıyorum ses ve ısınmadan dolayı fan arayışındayım fan önerisi varsa çok makbule geçer.
anakart olarak msı 970a gaming pro carbon aldım fan içinde bütçem 100-150 bu fiyatlara kaliteli bir fan bulamazsam bütçeyi zorlayabilirim