MSI R9 390 ile 4000 TL Oyun Sistemi

zweilous

Kilopat
Ben ögrenciyim. Yaz tatilinde çalışacağım ve biriktirip PC almak istiyorum. 4000 TL gibi bir birikmişliğim olacak, ve ekran kartını r9 390 olarak düşünüyorum arkadaşlarımda kullanıyorlar ve gayet memnunlar Kart + Monitör dahil 4000 TL'ye sistem tavsiyelerinizi almak isterim. Bellekleri çift kanal olarak düşünüyorum şimdiden teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
Stokda MSİ ile Sapphire olmadığı için Asus koydum onu değiştirirsiniz.

Dosya Ekleri

• Skylak.png
    37,9 KB · Görüntüleme: 334

Bana Göre 4000tllik bir sisteme 8gb bellek az geliyor. Bence bu sistem en ideali

CD Rom artık kullanılmıyor nerdeyse ama yinede koyabilirsin ayrıyetten ben 16GB RAM koydum dikkat edersen. Bide CPU soğutucu koymamışsın K ibareli işlemci koymuşsun.

Son düzenleme:
CD Rom artık kullanılmıyor nerdeyse ama yinede koyabilirsin ayrıyetten ben 16GB RAM koydum dikkat edersen. Bide CPU soğutucu koymamışsın K ibareli işlemci koymuşsun.
dün bir arkadasima gosterdim sistemi iyi guzel ama dedi ddr5 icin yeni modem almak gerekiyomus galiba dedi dogrumu ?

dün bir arkadasima gosterdim sistemi iyi guzel ama dedi ddr5 icin yeni modem almak gerekiyomus galiba dedi dogrumu ?
Modemle ekran kartının hiç bir alakası yok. Şu anki modeminizle de kullanabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…