MSI R9 390 Isı Değerleri ve MSI Teknik Servisi

Aizens

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, MSI R9 390 ekran kartım var. Boşta 50-55 derece arasında dolanıyor. Facebook, Youtube'da gezerken de değişmiyor pek. Yük altında GTA 5'de 3200x1800 bütün ayarlar en sonda MSAA kapalı iken 5 saat oynadım akşam. MSI Afterburner ısı değerleri ve fan hızını ölçmek için açık kaldı, fan hızı max. %45 oldu, ısı degeri de gecenin sonunda baktığımda 71 dereceyi geçmemişti. Bu gün sabah tekrar açtığımda max. 72 derece, nasıl sizce?
Diğer bir bahsedeceğim konu; 28-29 Nisan gibi Vatan Bilgisayar'dan bilgisayar topladım. MSI R9 390 ekran kartı kullandım sistemimde, bilgisayar çalışır çalışmaz 64 derece oluyor. %20 fanda bile soğumuyordu. Yine aynı şekilde 3200x1800'de GTA 5 oynadığımda 15-20 dakikada bile 94 derece ve %100 fanda çalışıyordu. MSI Türkiye'yi aradığımda normal demişlerdi, ben yine de yolladım değişim çıkardılar. Siz siz olun servisin normal değişini dinlemeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk verdiğin değerler gayet normal düzeyde.

MSI Türkiye ile nasıl iletişime geçebilirim karşımda muhatap olacak şekilde? Bu arada ilk değerler çok çok iyi.

Zaten kart 60 dereceye kadar fan çalıştırmıyor normal olarak boşta 60 derece olması sorun değil. İlk verdiğin değerler iyi fakat sonra verdiğin yükteki değer kötü. 90 derece ve üzeri tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…